Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ISIS: Απειλεί με επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα στην «Allianz Arena»

ISIS: Απειλεί με επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα στην «Allianz Arena»

Τα «μίντια» του ISIS με την επωνυμία «Sarh al-Khilafah» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία απειλούν με επίθεση μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των Μπάγιερ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μέσο ενημέρωσης που λειτουργεί ως «γραφείο τύπου» του ISIS έστειλε απειλητικό μήνυμα για επίθεση στην «Allianz Arena» μετά το φινάλε του αγώνα μεταξύ Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Στο «στόχαστρο» του ISIS φέρεται να βρίσκεται το ντέρμπι της Γερμανίας ανάμεσα σε Μπάγερν Μπονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ένα μέσο που πρόσκειται στην τρομοκρατική οργάνωση – «φάντασμα», το «Sarh al-Khilafah», έστειλε απειλητικό μήνυμα με το οποίο στοχοποιούσε το κοινό στην «Allianz Arena», προειδοποιώντας για επίθεση μετά το φινάλε του αγώνα. Ο αγώνας άρχισε κανονικά ενώ την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν ανησυχεί η αστυνομία

Η γερμανική Αστυνομία επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και τονίζουν πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για επικείμενη επίθεση, παρότι λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να αποσοβήσουν πιθανή επίθεση.

«Οι αξιωματούχοι έχουν αξιολογήσει εντατικά την κατάσταση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι αυξημένη στο απογευματινό παιχνίδι» αναφέρεται από την DW.

Το μεγαλύτερο όπλο του ISIS έχει αποδειχθεί ο φόβος, καθώς δεν διστάζει να κάνει αναλήψεις ευθύνης για εγκλήματα που δεν έχει διαπράξει ή να απειλεί με άλλα. O ISIS στην Ευρώπη συνήθως δεν δρα οργανωμένα, αλλά στηρίζεται σε μεμονωμένα άτομα για να διαπράξει τρομοκρατικές ενέργειες.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024