Το βλέμμα αποκλειστικά στο μεγάλο αυριανό (31/3, 18:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague έχουν άπαντες στραμμένο στον ΠΑΟΚ.
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά», με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει σήμερα Σάββατο (30/3) την αποστολή για το παιχνίδι.
Το μοναδικό ερωτηματικό, πέραν φυσικά της δεδομένης απουσίας του Εκόνγκ, είναι αυτό του Μπάμπα, ο οποίος προπονήθηκε ακόμη και χτες (29/3) ατομικά και η συμμετοχή του στην αποστολή μοιάζει για την ώρα δύσκολη έως απίθανη.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.