Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Λαμίας
Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», αναμένεται, όμως να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Λαμία
Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (31/3) αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, που ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στο «Δασυγένειο»,θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι το βασικό σχήμα θα έχει διαφοροποιήσεις. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, έχει στο μυαλό του και τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (3/4) και εντός με τον Παναθηναϊκό (7/4).
Ο Φεράρι αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Μοντόγια στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Ακόμα, ο Βέλεθ θα ξεκινήσει στα χαφ, έχοντας ως παρτενέρ τον Νταρίντα, ενώ ο Γκαρθία θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ, με τους Ζουλ και Βερστράτε να μένουν, πιθανότατα, στον πάγκο. Οι Σαμόρα και Σαβέιρο, τέλος, διεκδικούν θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442