Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Genesis GV60 Magma Concept όπως… Hyundai Ioniq 5 N

Genesis GV60 Magma Concept όπως… Hyundai Ioniq 5 N

Η Genesis ανακοινώνει από την έκθεση της Νέας Υόρκης τη δική της φίρμα ηλεκτρικών επιδόσεων

Ήταν μάλλον θέμα χρόνου, το πολυτελές σκέλος της Hyundai, Genesis, να επιδιώξει να «εκμεταλλευτεί» όσα συναρπαστικά επιφυλάσσει σε ηλεκτρικούς όρους επιδόσεων το Hyundai Ioniq 5 N.

Όπερ και εγένετο από την έκθεση της Νέας Υόρκης όπου η Genesis ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου brand επιδόσεων από μέρους της με την ταιριαστή ονομασία Magma, δίνοντας μέσω μιας πρωτότυπης έκδοσης του GV60 μια γεύση των όσων επιφυλάσσει η νέα σπορ φίρμα για τα προϊόντα της.

Στο προκείμενο το GV60 Magma Concept έχει αυξήσει το πλάτος του, χάρη στα προφανώς αυξημένα μετατρόχια ενώ έχει μειώσει την απόστασή του από το έδαφος, ως απόρροια μιας αναθεωρημένης και πιο σπορτίφ διάταξης στην ανάρτηση.

Παράλληλα έχει αποκτήσει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα προς όφελος της ψύξης φρένων, μπαταριών ή και ηλεκτρικών μοτέρ αλλά και μιας πιο επιθετικής εμφάνισης και οι οποίες δεν αποκλείεται να κρύβουν ένα σοφιστικέ ενεργό σύστημα το οποίο μειώνει ή αυξάνει την εισροή αέρα αναλόγως τις συνθήκες.

Την εικόνα συμπληρώνουν τροχοί 21 ιντσών σχεδιασμένο με κριτήριο την αεροδυναμική όπου οφείλεται και η παρουσία ενός spoiler και του πτερυγίου στην οροφή που προφανώς, συνδυαστικά και με το νέο διαχύτη φροντίζουν κατά περίπτωση για την αύξηση παραγωγής της κάθετης δύναμης και για την κατάλληλη διοχέτευση της ροής αέρα.

Αν και προς το παρόν η Genesis δεν αποκαλύπτει στοιχεία για τα αθέατα μέρη του GV60 Magma το οποίο όπως σημειώνει, σύντομα θα περάσει στην παραγωγή, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για την παρουσία χαρακτηριστικών ανάλογων του Ioniq 5 N.

Eν είδει υπενθύμισης το αθλητικό Hyundai που βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP, προσφέρει ισχύ 650 ίππων από ένα δίδυμο ηλεκτρικών μοτέρ και μια σειρά από, αποκλειστικές για την έκδοση, ιδιαιτερότητες, από την ανάρτηση ως τον ήχο που δημιουργούν ένα ιδιαιτέρως σπορ σύνολο.

Φυσικά, όπως επεσήμανε η Genesis από το floor της αμερικανικής έκθεσης, η Magma δεν θα περιοριστεί στο ένα μοντέλο καθώς θα υπάρξουν εκδόσεις επιδόσεων των ηλεκτρικών μοντέλων της σε όλο το εύρος της γκάμας της.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024