Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Genesis G80 και G80 Sport: Ψηφιακός μαξιμαλισμός

Genesis G80 και G80 Sport: Ψηφιακός μαξιμαλισμός

Η Hyundai αποκαλύπτει το ανανεωμένο G80 με κυρίαρχη αλλαγή την ενσωμάτωση μιας νέας οθόνης 27 ιντσών

Το πολυτελές σκέλος της κορεατικής φίρμας δίνει τις πρώτες συστάσεις για την ανανεωμένη εκδοχή των G80 και G80 Sport που επενδύουν σε μια μαξιμαλιστική προσέγγιση σε ό,τι αφορά την ψηφιακή τεχνολογία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι απεμπολούν τις αλλαγές αισθητικού περιεχομένου, καθώς αμφότερα διαθέτουν ανασχεδιασμένη γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα με νέα τεχνολογία μικροκατόπτρων. Νέας σχεδίασης είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας που συνδυαστικά και με τις υπόλοιπες αλλαγμένες λεπτομέρειες συνηγορεί σε μια συνολικά πιο δυναμική εμφάνιση. Η μοναδική εικόνα που αποτυπώνει το πίσω τμήμα αποκαλύπτει επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα.

Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι νέου σχεδιασμού τροχοί 20 ιντσών με το χαρακτηριστικό μοτίβο που στην έκδοση Sport είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό υιοθετώντας διάτρητη υφή που παραπέμπει σε έλικες αεροσκάφους.

Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν ωστόσο συντελεστεί στο εσωτερικό με τα G80 να υποδέχονται μια μεγάλη οθόνη OLED όπου ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το infotainment συνυπάρχουν πίσω σε μια ενιαία επιφάνεια με διαγώνιο 27 ιντσών όπως και στα προσφάτως ανανεωμένα GV80 και GV80. Ανασχεδιασμένοι επίσης είναι και οι διακόπτες που βρίσκονται χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα και αντιστοιχούν στον χειρισμό του κλιματισμού, ενώ το παζλ συμπληρώνει ο κρυστάλλινος επιλογέας για τα προγράμματα οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων, το G80 εξακολουθεί να διατίθεται με κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με απόδοση 304 ίππους προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Ανάλογες αναβαθμίσεις αναμένεται να εφαρμοστούν και στην περίπτωση της πιο πρόσφατης ηλεκτρικής έκδοσης Electrified G80 οι οποίες όμως θα πρέπει να αναμένονται σε δεύτερο χρόνο.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024