Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αν Χάθαγουεϊ αναβιώνει τα κοστούμια του «Ο διάβολος φοράει Prada» 18 χρόνια μετά

Η Αν Χάθαγουεϊ αναβιώνει τα κοστούμια του «Ο διάβολος φοράει Prada» 18 χρόνια μετά

H Αν Χάθαγουεϊ δεν φανταζόταν ποτέ ότι η κλασσική πλέον ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada» θα άφηνε τέτοια κληρονομιά στην ποπ κουλτούρα.

Η Αν Χάθαγουεϊ συμφωνεί ότι η γκαρνταρόμπα της Άντι Σακς χρειαζόταν επειγόντως μια ανανέωση.

«Ήμουν εκεί την πρώτη φορά που η Μέριλ μπήκε στο πλατό και είδα τον τρόπο με τον οποίο σεβόταν τη δουλειά του σχεδιαστή παραγωγής μας»

Στο πλαίσιο της σειράς συνεντεύξεων «Scene Selection» του Vanity Fair, η 41χρονη νικήτρια των Όσκαρ αναφέρθηκε στις εμβληματικές ταινίες της, μεταξύ των οποίων και η ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ. Και ενώ το έκανε αυτό, διασκέδασε αναπολώντας τα εμβληματικά ρούχα της ταινίας.

Φωτογραφία: YouTube

«Κοιτάξτε αυτή την περούκα»

«Απλά κοιτάξτε το υπέροχο κοστούμι μου», είπε αστειευόμενη, ενώ παρακολουθούσε τη σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας της, Άντι, εμφανίζεται με ένα κακόγουστο σύνολο και συναντά για πρώτη φορά τη λαμπερή αρχισυντάκτρια του «Runway» Μιράντα Πρίστλι (την οποία υποδύεται η Στριπ).

Η Μπλάντ έλαμψε με ένα κόκκινο φόρεμα Louis Vuitton που ο χαρακτήρας της, η Έμιλι Τσάρλτον, θα εγκωμίαζε, ενώ η Χάθαγουεϊ φόρεσε ένα μπλε σύνολο του οίκου Versace, ένα νεύμα στην εμβληματική σκηνή στην οποία η Μιράντα επιπλήττει κομψά την Άντι για την ενδυματολογική της αφέλεια

«Ξέρω ότι τα σύνολα καταλήγουν να γίνονται πιο λαμπερά» συνέχισε, λέγοντας ωστόσο ότι το κοτλέ σακάκι «το ένιωσε σαν τη σωστή επιλογή», αλλά το λιλά πουλόβερ δεν ήταν το πιο «κολακευτικό».

Όταν η Στριπ εμφανίστηκε στην οθόνη, η Χάθαγουεϊ έμεινε άφωνη και αναγκάστηκε να διακόψει το γύρισμα για να δει το σύνολο της ηθοποιού.

«Κοιτάξτε αυτή την περούκα. Θεέ μου [την έκανε ο makeup artist] J. Roy Helland, ο οποίος είναι κορυφαίος στην τέχνη του», είπε για τη μεταμόρφωση της Στριπ σε αφεντικό του «Runway».

«Ποιότητα που μαγνητίζει»

Η Χάθαγουεϊ αφηγήθηκε επίσης τον λόγο για τον οποίο θαύμαζε τη θρυλική συμπρωταγωνίστριά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ήμουν εκεί την πρώτη φορά που η Μέριλ μπήκε στο πλατό και είδα τον τρόπο με τον οποίο σεβόταν τη δουλειά του σχεδιαστή παραγωγής μας (…)την διαμόρφωσε σε κάτι που έμοιαζε περισσότερο με τον τρόπο που έβλεπε η ίδια τον χαρακτήρα. Ήμουν σαν σφουγγάρι γύρω της, ήθελα απλώς να απορροφήσω τα πάντα».

Αν και η Χάθαγουεϊ παραδέχτηκε ότι είχε να δει το «Ο διάβολος φοράει Prada» εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες (η κλασική ταινία γίνεται 18 ετών αυτόν τον Ιούνιο), δήλωσε στο Vanity Fair ότι η δραμεντί του 2006, σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Φράνκελ, είχε μια «ποιότητα που μαγνητίζει» και την τράβηξε αμέσως, αν και δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα άφηνε «τέτοια κληρονομιά» στην ποπ κουλτούρα.

Φωτογραφία: Barry Wetcher | TM and © 2006 Twentieth Century Fox. All rights reserved.

Πρόσφατα, η Χάθαγουεϊ, η Στριπ και η Μπλαντ ξαναβρέθηκαν στη σκηνή των βραβείων SAG 2024 για να παρουσιάσουν το βραβείο ανδρικού ρόλου σε κωμική σειρά.

Η Μπλάντ έλαμψε με ένα κόκκινο φόρεμα Louis Vuitton που ο χαρακτήρας της, η Έμιλι Τσάρλτον, θα εγκωμίαζε, ενώ η Χάθαγουεϊ φόρεσε ένα μπλε σύνολο του οίκου Versace, ένα νεύμα στην εμβληματική σκηνή στην οποία η Μιράντα επιπλήττει κομψά την Άντι για την ενδυματολογική της αφέλεια. Η Στρίπ φόρεσε ένα διάφανο καφέ φόρεμα Prada με ουρά και λαμπερά κοσμήματα.

*Με πληροφορίες από People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: YouTube

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024