Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Μπλαντ: Της ζητήθηκε να φορέσει κάτι πιο κομψό για την οντισιόν του «Ο διάβολος φοράει Prada»

Έμιλι Μπλαντ: Της ζητήθηκε να φορέσει κάτι πιο κομψό για την οντισιόν του «Ο διάβολος φοράει Prada»

«Κοίτα, θα σου έδινα το ρόλο, αλλά το στούντιο αναρωτιέται αν θα μπορούσες να φορέσεις κάτι πιο κομψό» της είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντέιβιντ Φράνκελ.

Η Μπλαντ δήλωσε ότι δεν περίμενε να περάσει από οντισιόν για την ταινία που κάποιος στο στούντιο αποκάλεσε «απλά αυτό το μικρό (χωρίς βαρύτητα)πράγμα με τη Μέριλ Στριπ».

Ήταν στα στούντιο της 20th Century Fox (που τώρα ονομάζεται 20th Century Studios) για να περάσει από δοκιμαστικό για έναν άλλο κινηματογραφικό ρόλο, όταν κάποιος τη ρώτησε αν θα έκανε οντισιόν για μια ταινία. Η Μπλαντ θυμήθηκε ότι το άτομο περιέγραψε τον ρόλο ως «απλά αυτό το μικρό πράγμα με τη Μέριλ Στριπ».

«Νόμιζα ότι φαινόταν αρκετά κομψό. Δεν ξέρω, πιθανότατα να ήταν και απαίσιο»

Είπε ότι είχε αργήσει για μια πτήση και ότι ένιωθε «ξέφρενη και χαοτική» καθώς διάβαζε για τον ρόλο της πρώτης βοηθού της Μιράντα Πρίστλεϊ (Μέριλ Στριπ), που ονομάζεται επίσης Έμιλι, στην επιτυχημένη ταινία του 2006.

«Φορούσα ένα φούτερ με κουκούλα και τζιν όταν πέρασα από οντισιόν»

Η Μπλαντ λίγο έλειψε να χάσει την πτήση της και σύντομα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ντέιβιντ Φράνκελ, που της ζήτησε να έρθει για άλλη μία οντισιόν.

«Είπε: «Κοίτα, θα σου έδινα το ρόλο, αλλά το στούντιο αναρωτιέται αν θα μπορούσες να φορέσεις κάτι πιο κομψό», θυμάται η Μπλάντ. «Για να είμαι ακριβοδίκαια, φορούσα ένα φούτερ με κουκούλα και τζιν όταν πέρασα από οντισιόν».

Στην ταινία, ο χαρακτήρας της Μπλάντ, η Έμιλι Τσάρλτον, τρέχει συνεχώς στρεσαρισμένη, ενώ προσπαθεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Μιράντα και να κρατήσει σε τάξη την Άντι Σακς (Αν Χάθαγουεϊ), τη νέα υπάλληλο και δεύτερη βοηθό της Μιράντα. Η Μπλάντ δήλωσε ότι σκέφτηκε πως η ταραχώδης ατμόσφαιρα, καθώς ανησυχούσε για να προλάβει την πτήση της, μπορεί να λειτουργούσε προς όφελος της – αλλά το ντύσιμο της σίγουρα όχι.

Στη συνέχεια, η σταρ επιχείρησε να βελτιώσει την γκαρνταρόμπα της για τη δεύτερη οντισιόν της στο Λονδίνο. Δεν περιέγραψε συγκεκριμένα το ρούχο που «συνέλεξε» από τη ντουλάπα της για την περίσταση, αλλά σημείωσε: «Νόμιζα ότι φαινόταν αρκετά κομψό. Δεν ξέρω, πιθανότατα να ήταν και απαίσιο».

Την επόμενη μέρα, η Μπλάντ έλαβε το τηλεφώνημα ότι είχε επιλεγεί για την ταινία Ο διάβολος φοράει Prada. Η μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι έκλαψε μόλις έλαβε τα νέα.

*Με πληροφορίες από: People | 20TH CENTURY FOX | Shutterstock

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024