Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Μπλαντ: Απολογείται αναδρομικά για χονδροφοβικά σχόλια, πριν 12 χρόνια

Έμιλι Μπλαντ: Απολογείται αναδρομικά για χονδροφοβικά σχόλια, πριν 12 χρόνια

Το 2011, σε μια ιστορία που είχε αφηγηθεί στον οικοδεσπότη της εκπομπής, «The Jonathan Ross Show»

Η γνωστή ηθοποιός, Έμιλι Μπλαντ, από πολλούς θεωρείται και ως η Μέριλ Στριπ της γενιάς της ως προς το υποκριτικό της ταλέντο, έχει βρεθεί στη μέση του κυκλώνα.

Μετά από τη διακίνηση στο TikTok από ένα βιντεάκι που αφορά το απόσπασμα μιας εκπομπής πριν από 12 χρόνια, έχει γίνει σάλος και αναγκάστηκε η ίδια να βγει και να απολογηθεί για τις διαστάσεις που πήραν τα σχόλιά της τότε.

Με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και τον Τζος Μπρόλιν στις Κάννες

Απολογείται αναδρομικά

Η βρετανίδα ηθοποιός είναι 40 ετών και έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Τζον Κραζίνσκι. Πριν από 12 χρόνια, είχε λάβει μέρος σε ένα talk show στη χώρα τους.

Κατά τη συζήτηση με τον παρουσιαστή, η Έμιλι Μπλαντ προέβη σε σχόλια που τώρα χαρακτηρίζονται χονδροφοβικά από το κοινό, κάτι που την έχει φέρει στη θέση να απολογηθεί για τη μη ευαισθησία που επέδειξε σε θέματα που αφορούν το σώμα και το πάχος.

Τότε, το 2011, σε μια ιστορία που είχε αφηγηθεί στον οικοδεσπότη της εκπομπής, «The Jonathan Ross Show» είχε αποκαλέσει την κοπέλα που τη σέρβιρε σε ένα εστιατόριο, «τεράστια».

Το 2022, είχε υποστηρίξει ότι προσπαθεί να διδάξει τα μικρά της κορίτσια την ενσυναίσθηση προς τους άλλους, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα

Από κινηματογραφική πρεμιέρα της στο Λονδίνο, με τον Τομ Κρουζ

«Ήμουν αρκετά μεγάλη, ώστε να ξέρω τι λέω»

Με δήλωση στην οποία προέβη, μετά την πραγματικά γιγαντιαίων διαστάσεων δημοσιότητα που έλαβε το εν λόγω θέμα, λέει: «Είμαι σοκαρισμένη που έχω πει κάτι τόσο χωρίς ευαισθησία, τόσο πληγωτικό και τόσο μη σχετικό με όποια ιστορία επιχειρούσα να αφηγηθώ στo talk show».

Μάλιστα η ίδια συνεχίζει: «Ποτέ δεν φαντάστηκα για μένα ότι θα μπορούσα να ενοχλήσω τόσο κάποιον με κάτι που θα πω και μάλιστα κάτι σαν αυτό που δεν αναγνωρίζω ότι θα έλεγα ποτέ. Κι όμως αυτό συνέβη και λέω πόσο λοιπόν λυπάμαι για όποιον πλήγωσα. Ήμουν αρκετά μεγάλη, ώστε να ξέρω τι λέω».

Η Έμιλι Μπλαντ, παντρεμένη με τον 43χρονο Τζον Κραζίνσκι, έχουν μαζί τη Χέιζελ, εννέα ετών και τη Βάιολετ, εφτά χρονών.

Έχουν κρατήσει τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει και τον ρόλο της Μαίρη Πόππινς, μιλώντας στο «Marie Claire» το 2022, είχε υποστηρίξει ότι προσπαθεί να διδάξει τα μικρά της κορίτσια να έχουν ενσυναίσθηση προς τους άλλους ανθρώπους, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα του καθενός».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024