Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέριλ Στριπ: Όταν η υποκριτική… φοράει Prada – H Αν Χάθαγουεϊ θέλει να ξαναδουλέψει μαζί της

Μέριλ Στριπ: Όταν η υποκριτική… φοράει Prada – H Αν Χάθαγουεϊ θέλει να ξαναδουλέψει μαζί της

Και μόνο που βλέπουμε τη Μέριλ Στριπ σε συνεντεύξεις της –και δη τηλεοπτικές, όπως στο «The Graham Norton Show»- είναι μια «οπτασία» επικοινωνίας και αφήγησης ιστοριών με μπρίο

Όσοι απολαύσαμε τη συνεργασία της Μέριλ Στριπ με την Αν Χάθαγουεϊ στην ταινία «Ο διάβολος φορούσε Prada», δεν θα ξεχάσουμε την άκρως νευρωτική Μέριλ Στιπ να εξοργίζει τη μαθητευόμενή της, Αν Χάθαγουεϊ, με κάθε πιθανό τρόπο.

Η Αν Χάθαγουεϊ κάνει εντύπωση και με τις επιλογές της στα θέματα της μόδας

Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό και φυσικά δηκτικό και γεμάτο ειρωνεία για τον κόσμο της μόδας, των πάλαι ποτέ ιλουστρασιόν περιοδικών. Πώς ήταν όμως πραγματικά η Μέριλ Στριπ πίσω από τον φακό; Είναι μια συνεργάτης που οι άλλοι επιθυμούν τη φιλία της και φυσικά τους αρέσει να δουλεύουν μαζί της;

Η Μέριλ Στριπ είναι απολαυστική ομιλήτρια, αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρων άνθρωπος στις συνεντεύξεις της

Η Αν Χάθαγουεϊ μπορεί να το πιστοποιήσει. Και μόνο που βλέπουμε τη Μέριλ Στριπ σε συνεντεύξεις της –και δη τηλεοπτικές, όπως στο «The Graham Norton Show»- είναι μια «οπτασία» επικοινωνίας, αφήγησης ιστοριών με μπρίο, ζωντάνιας και μιας αφοπλιστικής ειλικρίνειας.

«Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να βρεις τον εαυτόν σου… Δεν είναι ποτέ πολύ αργά να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Η Αν Χάθαγουεϊ νοσταλγεί τη συνεργασία της με τη Μέριλ Στριπ

Αναγνώριση και αποδοχή από τους ομότεχνους

Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και στα «παρασκήνια» των κινηματογραφικών γυρισμάτων, έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα που η… παρουσία της είναι αισθητή κι επιδρά καταλυτικά στους συναδέλφους της.

Η Αν Χάθαγουεϊ, όπως εκμυστηρεύτηκε αποκλειστικά στο «Entertainment Tonight», εύχεται να ξαναδουλέψει με τη Μέριλ Στριπ μια μέρα, μετά τη συνεργασία τους το 2006 στην ταινία που τις έχουμε άλλωστε συνδέσει μαζί, «Ο διάβολος φοράει Prada».

«Το εύχομαι, το εύχομαι, το εύχομαι. Είναι πολύ απασχολημένη», είπε χαρακτηριστικά η 40χρονη πια ηθοποιός για τη συνάδελφό της και ίνδαλμα της υποκριτικής.

Προφανώς, όπως και σε κάθε πεδίο της τέχνης, η αποδοχή από τους ίδιους τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί, είναι πολύ σημαντική. Η αναγνώριση των ομότεχνων συνιστά πάντα ένα σπάνιο διαπιστευτήριο, όχι ότι το έχει ανάγκη η Μέριλ Στριπ, αλλά σίγουρα το χρειάζονται ως συμπεριφορά και εύσημο οι νεότεροι κινηματογραφικοί πρωταγωνιστές ως «οδοδείκτη» και των μελλοντικών επιλογών τους.

Πρόσφατα, άλλωστε οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκδήλωση του Ιδρύματος Κλούνεϊ.

Η νέα ταινία της Αν Χάθαγουεϊ

Η Αν Χάθαγουεϊ αυτή την εποχή είναι επικεντρωμένη στην προώθηση της ανεξάρτητης ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός η ίδια, με τίτλο «She Came to Me». Το κινηματογραφικό έργο βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2023.

Μιλώντας για την καινούρια δουλειά της η διάσημη ηθοποιός, υποστήριξε ότι αυτό που εύχεται «να κρατήσει το κοινό είναι ότι δεν είναι ποτέ πολύ αργά για οτιδήποτε. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να βρεις τον εαυτόν σου. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά να περιπλανηθείς. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι».

Sports in

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει, είμαστε μια οικογένεια»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο προπονητή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024