Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αν Χάθαγουεϊ αποχωρεί από φωτογράφιση σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το συνδικάτο

Η Αν Χάθαγουεϊ αποχωρεί από φωτογράφιση σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το συνδικάτο

Η ηθοποιός αποχώρησε για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους που συμμετέχουν σε 24ωρη στάση εργασίας εν μέσω συνδικαλιστικών διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety.

Η σταρ του κινηματογράφου Αν Χάθαγουεϊ φέρεται να αποχώρησε από μια φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη την Τρίτη για το Vanity Fair σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους απεργούς εργαζόμενους του εκδοτικού οίκου του περιοδικού, Condé Nast.

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εργασία τους το πρωί, περίπου την ώρα που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, όπως ανέφερε το Variety, και πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στο Μανχάταν

Η ηθοποιός είχε προετοιμαστεί με μακιγιάζ και χτένισμα, αλλά δεν ξεκίνησε να ποζάρει για φωτογραφίες όταν έφτασε η είδηση ότι οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης συμμετείχαν σε 24ωρη στάση εργασίας εν μέσω διαπραγματεύσεων μεταξύ συνδικάτου και εταιρείας, όπως μετέδωσε πρώτο το περιοδικό Variety την Τρίτη.

«Απλά σηκώθηκε από τα μαλλιά και το μακιγιάζ και έφυγε»

Περίπου 400 εργαζόμενοι που είναι μέλη του συνδικάτου της Condé Nast και εργάζονται για ιστότοπους όπως οι Vanity Fair, Vogue, GQ και άλλους, «κατέβασαν τις πένες τους κάτω» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο ο εκδότης διαπραγματεύεται τις απολύσεις.

Η Χάθαγουεϊ βρισκόταν στις εγκαταστάσεις για μια φωτογράφιση το πρωί της Τρίτης.

«Δεν είχαν καν αρχίσει να βγάζουν φωτογραφίες ακόμα», ανέφερε το περιοδικό Variety σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή που ενημέρωσε το πρακτορείο, προσθέτοντας: «Μόλις η Άν ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε, απλά σηκώθηκε από τα μαλλιά και το μακιγιάζ και έφυγε».

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εργασία τους το πρωί, περίπου την ώρα που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, όπως ανέφερε το Variety, και πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας στο Μανχάταν.

Το συνδικάτο έκανε μια ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, στην οποία ανέφερε: «Ευχαριστούμε την Αν Χάθαγουεϊ που δεν «πέρασε» την απεργιακή μας γραμμή».

*Με πληροφορίες από Guardian | Κεντρική φωτογραφία θέματος:  MARIO ANZUONI | REUTERS

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε (vid)

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024