Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν Χάθαγουεϊ: «Μου είχαν πει ότι η καριέρα μου θα κατακρημνιστεί στα 35 μου»

Αν Χάθαγουεϊ: «Μου είχαν πει ότι η καριέρα μου θα κατακρημνιστεί στα 35 μου»

«Νιώθω υπέροχα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα από το πώς ήμουν τότε στα 20 μου, γιατί προσέχω και φροντίζω τον εαυτόν μου πολύ περισσότερο»

Ήταν ένα επαναλαμβανόμενο κλισέ στο Χόλιγουντ. Εξέθρεψε γενιές ηθοποιών και είχε ειπωθεί και στην Αν Χάθαγουεϊ. Από την έναρξη της καριέρας της, της είχαν πει ότι θα έχει ημερομηνία λήξης ως ηθοποιός, όπως εξομολογήθηκε σε νέα της συνέντευξη.

«Μου είχαν πει ότι η καριέρα μου θα κατακρημνιστεί στα 35 μου χρόνια, κάτι που ξέρω κι εγώ ότι πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν», ανέφερε η διάσημη σταρ για τις προειδοποιήσεις που είχε δεχτεί από πολύ νωρίς για τον ηλικιακό ρατσισμό.

Τελικά, η καριέρα της δεν καταστράφηκε, όπως την είχαν προειδοποιήσει

Πώς αλλάζουν και στο Χόλιγουντ οι εποχές

Τώρα η ίδια λέει στο «PORTER» πόσο φανταστικό βρίσκει το γεγονός ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν τις καριέρες τους για πολύ αργότερα ηλικιακά στη ζωή τους.

Εκείνη βρίσκεται τώρα στα 41 της χρόνια, έχει μια πορεία πάνω από 20 ετών στην υποκριτική και την ηθοποιία, έχει κερδίσει Όσκαρ, επίσης έχει και μια πλευρά της την οποία δεν προβάλει ιδιαίτερα, μια ισορροπημένη προσωπική οικογενειακή ζωή που είναι κάτι τόσο σπάνιο στον κόσμο του Χόλιγουντ.

Στη δεκαετία των 40 της υποστηρίζει πλέον τον εαυτόν πολύ διαφορετικά και ωφέλιμα

Στα 41 της χρόνια, είναι πιο κατασταλαγμένη και λαμπερή από ποτέ

Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο και το γήρας

Τι λέει όμως η ίδια για τον εαυτόν της σ’ αυτό το σημείο της καριέρας της και τη ζωής της που βρίσκεται τώρα; «Έχω στόχους, έχω όνειρα, δεν μοιάζουν πολύ διαφορετικά από τότε που ήμουν πιο νέα, αλλά εγώ συνεχίζω να τα κυνηγάω, ανέφερε στη συνέντευξή της στο «PORTER».

Πολλές γυναίκες ηθοποιοί στο Χόλιγουντ έχουν κατά καιρούς μοιραστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μεγαλώνοντας, στη βιομηχανία του θεάματος, ωστόσο και πολλές είναι εκείνες τώρα που σπάνε τα ταμπού του χρόνου, αξιοποιούν προς όφελός τους τη σοφία και την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και αποφασίζουν να έχουν τον καιρό που περνάει σύμμαχό τους. Συμφιλιώνονται με τον εαυτόν τους και με έναν τρόπο τον επιβάλλουν ανενδοίαστα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός στο «PEOPLE» σχετικά με το γήρας απάντησε ότι είναι απλώς ένας άλλος τρόπος ζωής. Διευκρίνισε ότι είναι απολύτως προσωπικό θέμα το πώς το αντιμετωπίζει ο καθένας και μιλώντας για τον εαυτόν της είπε, «Νιώθω υπέροχα, αισθάνομαι πολύ καλύτερα από το πώς ήμουν τότε στα 20 μου, γιατί προσέχω και φροντίζω τον εαυτόν μου πολύ περισσότερο».

«Δεν μπορούσα να οδηγήσω τη ζωή μου εκεί που ήθελα όσο έπινα»

Με τον σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν

Τι θα έλεγε στον 25χρονο εαυτό της

Καθοριστική για τη ζωή της ήταν και η απόφασή της να αφήσει το αλκοόλ στα 30 της. Όπως υποστήριξε, «Δεν μπορούσα να οδηγήσω τη ζωή μου εκεί που ήθελα όσο έπινα». Ενώ για τη θέση της τώρα στη δεκαετία των 40 της, ανέφερε ότι υποστηρίζει πλέον τον εαυτόν πολύ διαφορετικά και ωφέλιμα, ακόμη και σε επίπεδο διατροφής. Και αστειεύτηκε με τον δικό της τρόπο, «Θα ήθελα να πάω πίσω στα 25 μου χρόνια και να πω στον εαυτό μου τότε: Ω, αγάπη μου υπάρχει ένας ολόκληρος άλλος κόσμος εκεί έξω κι έχει γεύση… αβοκάντο».

Για την οικογένειά της που κρατάει πραγματικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας–έχει δυο γιους με τον σύζυγό της τον Άνταμ Σούλμαν- λέει πόσο ζωτικής σημασίας είναι για κείνη, αφού νιώθει ότι ανήκει σε μια ομάδα, την οικογένειά της και τα πράγματα πλέον δεν αφορούν μόνο το εγώ της.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024