Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόσχα: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων - Μόνο 29 έχουν ταυτοποιηθεί ως τώρα

Μόσχα: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων – Μόνο 29 έχουν ταυτοποιηθεί ως τώρα

Ο Πάβελ Οκίσεβ, 34 ετών, που σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του, και η φωτογράφος σύζυγός του, Ιρίνα Οκίσεβα, 33 ετών, είναι ανάμεσα στους νεκρούς

Οι ρωσικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει μέχρι στιγμής 29 ανθρώπους από τους 143 πολίτες που σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το Υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο στον οποίο υπάρχουν τα πρώτα 29 ονόματα, δείχνοντας τη δυσκολία της αναγνώρισης των θυμάτων, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να αποσυναρμολογούν το Crocus City Hall, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά.

Οι υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φέρουν στο σημείο βαριά μηχανήματα και ο μεγαλύτερος όγκος της δουλειάς γίνεται χειρονακτικά και απομακρύνεται στην συνέχεια με μηχανήματα.

Η εικονιζόμενη Εκατερίνα Νοβοσέλοβα αναγνωρίστηκε ως ένα από τα θύματα της επίθεσης.

Ποια είναι κάποια από τα πρώτα θύματα της επίθεσης

Η Εκατερίνα Νοβοσέλοβα, 42 ετών, καταγράφηκε από το ρωσικό υπουργείο Υγείας ως νεκρή από την επίθεση στο Crocus City Hall. Είχε κερδίσει διαγωνισμούς ομορφιάς το 2001 στη γενέτειρά της, το Τβερ και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μετακομίσει πρόσφατα στη Μόσχα. Ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Ένα άλλο θύμα ήταν η Νατάλια Ζούντινα, 44 ετών, απόφοιτος του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου Ural, με καταγωγή από το Γιεκατερίνενμπουργκ.

Ο Πάβελ Οκίσεβ, 34 ετών, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του, και η φωτογράφος σύζυγός του Ιρίνα Οκίσεβα, 33 ετών, αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκαν. Το ζευγάρι καταγόταν από το Κίροφ και ήταν μαζί από το 2012.

Ένας άνδρας που έχασε τη ζωή του, ο 48χρονος Σεργκέι Λαπτέβ, καταγόταν από την κατεχόμενη από τη Ρωσία περιοχή του Λουχάνσκ στην Ουκρανία και είχε διαφύγει στην Ρωσία.

Η Νατάλια Ζούντινα, 44 ετών.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024