Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Εθνική: 2-0 με Μπακασέτα και Πέλκα (vids)
Ο Μπακασέτας με εκτέλεση πέναλτι και ο Πέλκας με άπιαστη κεφαλιά βάζουν μπροστά με 2-0 την Εθνική μας ομάδα κόντρα στο Καζακστάν.
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Εθνική μας ομάδα, η οποία μέσα σε διάστημα έξι λεπτών κατάφερε να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων κόντρα στο Καζακστάν.
Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 9′ ο Πέλκας κέρδισε το πέναλτι από τον Καΐροφ με τον Μπακασέτα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί για το 1-0.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η γαλανόλευκη.
Έξι λεπτά αργότερα ο άσος της Μπακσασεχίρ πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με τρομερή κεφαλιά.
Το 1-0:
Το 2-0:
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- «Η Γκρέμιο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για Τετέ»
- Μυθικός Λέοναρντ με 55 πόντους, «καθάρισε» τους Πίστονς (112-99) – Με «καυτούς» Ντόντσιτς – ΛεΜπρόν νίκησαν άνετα Λέικερς (125-101, vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442