Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H 11άδα της Εθνικής στο κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν

H 11άδα της Εθνικής στο κρίσιμο παιχνίδι με το Καζακστάν

Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το αποψινό ματς με το Καζακστάν.

Με ανοιχτά χαρτιά ο Γκουστάβο Πογέτ και η Ελλάδα για τον αποψινό «τελικό» πρόκρισης με το Καζακστάν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χωρίς εκπλήξεις ο Ουρουγουανός στις επιλογές του.

Και σε ότι αφορά στη διάταξη (4-3-3) και σε ότι αφορά στα πρόσωπα

Μια κλασική εκδοχή 4-3-3, με τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα μπροστά από τον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή. Και με τους Μασούρα και Πέλκα να ξεκινούν από τα πλάγια την ενίσχυση του φορμαρισμένου Φώτη Ιωαννίδη.

Την ίδια στιγμή στην άμυνα; Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στον άσο. Με Μπάλντοκ και Τσιμίκα στα άκρα. Και με τους Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο σε ρόλο στόπερ.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Τζόλης.

Sold-out το Ελλάδα – Καζακστάν

Oi Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες της «OPAP Arena» και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της «γαλανόλευκης» στον κρίσιμο αγώνα με τους Καζάκους, με την ελληνική ομοσπονδία να ανακοινώνει sold-out.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024