Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καυτό φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμα Ρόμπερτς για το American Horror Story

Το καυτό φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμα Ρόμπερτς για το American Horror Story

Η Κιμ Καρντάσιαν φιλιέται στο στόμα με τη συμπρωταγωνίστριά της Έμα Ρόμπερτς στο νέο τρέιλερ του «American Horror Story: Delicate Part Two».

To American Horror Story επιστρέφει με ανατριχιαστικές συγκινήσεις και μυστηριώδεις ανατροπές, αποκαλύπτοντας τα τελευταία τέσσερα επεισόδιά του.

Στο τελευταίο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Έμα Ρόμπερτς, που υποδύεται την Anna Victoria Alcott, μια έγκυο ηθοποιό που αντιμετωπίζει τρομακτικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα, συνομιλεί με την ατζέντη της Siobhan που υποδύεται η Κιμ Καρντάσιαν.

H 43χρονη Κιμ Καρντάσιαν ρωτά σαγηνευτικά την Έμα Ρόμπερτς «τι θα έδινες για αυτό» και εκείνη της απαντά «τα πάντα» κοιτώντας τη Siobhan, ρόλο που υποδύεται η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Siobhan χαστουκίζει την Anna και την προειδοποιεί να μην εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της. «Δεν θα σε αφήσω να πεις άλλη λέξη για παραίτηση» της λέει χαρακτηριστικά.

Το καυτό φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμα Ρόμπερτς

Το καυτό φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμα Ρόμπερτς

Το καυτό φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμα Ρόμπερτς

Η Anna παλεύει με υπερφυσικά φαινόμενα που συνδέονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένων οραμάτων και απειλών, και γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή. Η απελπισία της να κερδίσει ένα Όσκαρ την οδηγεί τελικά σε ένα σκοτεινό μονοπάτι.

«Θα σου δώσω τη ζωή των ονείρων σου. Τι θα έδινες για αυτό;» τη ρωτάει η Κιμ Καρντάσιαν, με την Έμα Ρόμπερτς να απαντά τα πάντα. Η διάσημη τηλεπερσόνα την πλησιάζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Η δωδέκατη σεζόν της αμερικανικής σειράς τρόμου «American Horror Story», με υπότιτλο «Delicate», βασίζεται στο βιβλίο «Delicate Condition» της Danielle Valentine.

Το δεύτερο μέρος του «American Horror Story» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου. Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το ντεμπούτο της στο πρώτο μέρος του πέρυσι.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024