Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξανά «μαζί» Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ - Το δείπνο στο Μαλιμπού

Ξανά «μαζί» Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ – Το δείπνο στο Μαλιμπού

Για δείπνο με την Νόρθ Γουέστ και τους σχολικούς της φίλους.

Οικογενειακή επανασύνδεση είχε η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ, όπου βρέθηκαν για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Μαλιμπού. Η 43χρονη περσόνα του ριάλιτι απόλαυσε μια σπάνια οικογενειακή συγκέντρωση με τον 46χρονο ράπερ με τα παιδιά τους για το δείπνο της 10χρονης κόρης τους Νόρθ Γουέστ με τους σχολικούς της φίλους.

Το πρώην ζευγάρι έφτασε με διαφορά λίγων λεπτών, ωστόσο η τωρινή σύζυγος του Γουέστ, Μπιάνκα Σένσορι, δεν φάνηκε πουθενά.

Η μεγαλύτερη κόρη τους Νόρθ και οι φίλες της φορούσαν όλες ασορτί υπερμεγέθη μακρυμάνικα πουκάμισα Vultures για να γιορτάσουν την επερχόμενη κυκλοφορία του άλμπουμ του Ye (το νέο καλλιτεχνικό όνομα του Κάνιε Γουέστ) «Vultures».

Για την επανασύνδεσή τους στα μέσα της εβδομάδας, η Kαρντάσιαν φόρεσε ένα σούπερ κοντό τοπ συνδυασμένο με ψηλόμεσο παντελόνι από βελούδο ή γούνα. Φορούσε μια μακριά βελούδινη καμπαρντίνα σε ασορτί υλικό και ψηλά μποτάκια από λουστρίνι.

Η ιδρυτής της SKIMS εθεάθη να βγαίνει με το κινητό της στο ένα χέρι και ένα κρυσταλλωμένο τσαντάκι από την Balenciaga. Ο Γουέστ κάλυψε το πρόσωπό του με μια full face μάσκα, την οποία φορούσε επίσης καθώς έμπαινε στο Range Rover του. Επίσης απ’ ότι φάνηκε στάθμευσε σε θέση για άτομα με εδικές ανάγκες.

Το instagram του Γουέστ

Ώρες αργότερα, ο Γουέστ δημοσίευσε μια εξαιρετικά προκλητική φωτογραφία της αρχιτέκτονα σχεδιάστριας 29χρονης συζύγου του, προτού διαγράψει εντελώς φωτογραφίες της που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram, πιθανώς εν όψει της επικείμενης κυκλοφορίας του άλμπουμ του.

Αν και όλες οι αναρτήσεις του έχουν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του, άφησε ακόμα δύο από τις αναρτήσεις του στο Instagram Stories ενός μοντέλου και της συζύγου του που φορούσαν ένα πουκάμισο «WET» από τη σειρά ρούχων του.

Πώς μίλησε στα παιδιά της για το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ

Η τηλε-περσόνα και επιχειρηματίας έμεινε παντρεμένη με τον Κάνιε Γουέστ για έξι χρόνια. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. Μετά από μια αμφιλεγόμενη δικαστική μάχη, κατέληξαν σε οριστικοποίηση του διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2022. Τα παιδιά τα έχει τον περισσότερο καιρό η Κιμ, αλλά αποφάσισαν ως προς την κηδεμονία τους να την μοιραστούν εξ ημισείας.

Μιλώντας για τον χωρισμό της στο περιοδικό στο «GQ», είπε ότι διαχειρίστηκε την κατάσταση με βάση τα μαθήματα που είχε πάρει από το διαζύγιο των δικών της γονιών. «Τους θυμάμαι να είναι ανοιχτοί και να απαντούν σε ερωτήσεις των παιδιών που πιθανόν θα είχαν στο μέλλον».

Η μητέρα της άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι είχε μια σχέση όσο ήταν παντρεμένη με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, με τον ποδοσφαιριστή Τοντ Γουότερμαν το 1989. Ήδη τότε είχε τέσσερα παιδιά, τη Κόρτνεϊ, την Κιμ, την Κλόε και τον Ρομπ.

Όπως είπε η Κιμ Καρντάσιαν, το σημαντικό είναι τα παιδιά να νιώθουν ότι τα αγαπάς και τα ακούς. «Θέλεις να είσαι ευαίσθητος γιατί είναι απλώς τα παιδιά σου και είναι σκληρό όλο αυτό που περνούν, ανεξαρτήτως σε ποια ηλικία είναι. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι κινείσαι μόνο στο δικό τους επίπεδο κατανόησης. Είναι εντάξει να δείχνεις την ευάλωτη πλευρά σου. Ποτέ δεν πρέπει να περνάς στην αρνητική πλευρά».

Εξομολογήθηκε η ίδια ότι δούλεψε με ψυχοθεραπευτή πριν από το διαζύγιο και μιλάει προς το παρόν με έναν παιδοψυχολόγο. Ζητάει γονεϊκές συμβουλές, καθώς και τρόπους να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κάθε φορά.

Μάλιστα, ως προς το διαζύγιο, παραδέχεται ότι έβαλε τα δυνατά της να απομονώσει τα παιδιά από τη διαμάχη και να τα κρατήσει μακριά από την κριτική και τα αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο για τους γονείς τους.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024