Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «αυτοκρατορία» της Κιμ Καρντάσιαν ανήκει στα παιδιά της - Τα σχέδια της οικογένειας

Η «αυτοκρατορία» της Κιμ Καρντάσιαν ανήκει στα παιδιά της – Τα σχέδια της οικογένειας

Αποκαλύπτει το μέλλον των τεσσάρων παιδιών της.

Η οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν εξασφαλίζει από τώρα το μέλλον της. Η τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας «είναι ανοιχτή» στο να κρατήσει την εταιρεία της, SKNN στην οικογένεια. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο «Bustle».

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα αφήσει τα παιδιά της να ασχοληθούν με την εταιρεία όταν μεγαλώσουν, απάντησε θετικά. «Νομίζω ότι θα έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι θέλουν να κάνουν. Και αν κάποιος από αυτούς θέλει να το αναλάβει, ευχαρίστως μπορεί να το κάνει» απάντησε η διευθύνουσα σύμβουλος της SKNN by Kim.

Tο μέλλον των παιδιών της

«Θα ήθελα πολύ να συμμετέχουν. Ωστόσο θέλω να κάνουν ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους. Και αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι άσχετο. Κάτι εντελώς έξω από τον χώρο της ομορφιάς. Και αυτό θα ήταν εντάξει για μένα». Θυμίζουμε ότι η επιχειρηματίας και reality star έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Όλα με τον 46χρονο ράπερ πρώην σύζυγό της, Kanye West. Τον τεσσάρων ετών Psalm, την έξι ετών Chicago, 6 ετών, τον οχτώ ετών Saint και τη δεκάχρονη North.

Η αυτοκρατορία των Καρντάσιαν -Τζένερ αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, με σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος, παιχνιδιών, ρούχων και άλλες. Οι πιο δημοφιλείς μάρκες της οικογένειας περιλαμβάνουν την εταιρεία SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν, τα Kylie Cosmetics, Kylie Skin και Kylie Baby της Κάιλι Τζένερ, το Good American της Κλόε Καρντάσιαν, την 818 Tequila της Κένταλ Τζένερ, το Poosh της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και το Arthur George του Ρομπ Καρντάσιαν.

Η εταιρεία της Κρις Τζένερ

Καθώς η Κρις Τζένερ βοήθησε στο ξεκίνημα και τη διαχείριση των επιχειρήσεων των παιδιών της, τώρα ξεκινάει τη δική της εταιρεία. Η Sun ανέφερε προηγουμένως ότι η 66χρονη Κρις κατέθεσε εμπορικό σήμα για την Kristan στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το σήμα καλύπτει «μπλούζες ως ενδύματα, σλιπ ως ενδύματα, καφτάνια και loungewear». Το όνομα της εταιρείας φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός του γενέθλιου ονόματος της Kris, Kristen, και του caftan, ένα ρούχο που φοράει συχνά η σταρ των Καρντάσιαν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024