Βέροια: Αερόστατο-καρδιά «πετά» πάνω από τις ανθισμένες ροδακινιές με την ανατολή του ηλίου
Ξημέρωσε Καθαρά Δευτέρα και σήκωσαν δύο αερόστατα για να «στολίσουν» τον ουρανό πάνω από τον ανθισμένο κάμπο - Με πρωτοβουλία του Τουριστικού Ομίλου
Με ένα υπέροχο θέαμα ξύπνησαν την Καθαρά Δευτέρα οι πολίτες της Βέροιας. Ενώ άλλοι βγήκαν για να πετάξουν χαρταετούς, οι ο Τουριστικός Όμιλος «σήκωσε» δύο αερόστατα και μάλιστα το ένα σε σχήμα καρδιάς!
Τα αερόστατα που στόλισαν τον ουρανό της Βέροιας και ταξίδεψαν πάνω από τις ανθισμένες ροδακινιές σήμερα ήταν δύο: ένα λευκό και ένα σε σχήμα καρδιάς.
Μαγικές εικόνες με το αερόστατο-καρδιά να πετά πάνω από τον ανθισμένο κάμπο
Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για πρωτοβουλία του Τουριστικού Ομίλου που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και τα social media γέμισαν με όμορφες εικόνες από τον μαγευτικό κάμπο της Βέροιας.
Από την ανατολή του ηλίου και για μερικές ώρες τα αερόστατα πέταξαν πάνω από τον ανθισμένο κάμπο. Μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά πετά πάνω από τα ροζ άνθη!
Το μεσημέρι, ένα αερόστατο «πέταξε» κοντά στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα. Πολύς κόσμος πήρε τις φωτογραφικές μηχανές, βρήκε τη σωστή τοποθεσία στον κάμπο ή στα ψηλότερα σημεία της πόλης και κλικάρει το μοναδικό θέαμα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία



