Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Συνελήφθη για τη δολοφονία του ανήλικου γιου της δύο χρόνια μετά - Είχε κρύψει τη σορό σε βαλίτσα

ΗΠΑ: Συνελήφθη για τη δολοφονία του ανήλικου γιου της δύο χρόνια μετά – Είχε κρύψει τη σορό σε βαλίτσα

Σύμφωνα με αναρτήσεις της πριν το έγκλημα, πίστευε ότι το παιδί ήταν δαιμονισμένο

Μια μητέρα που φέρεται να σκότωσε τον 5χρονο γιο της και να έβαλε το πτώμα του σε μια βαλίτσα —πιστεύοντας ότι ήταν δαιμονισμένο— στην Ιντιάνα των ΗΠΑ συνελήφθη την Πέμπτη μετά από σχεδόν δύο χρόνια φυγής.

«Είναι ακόμα μια ζοφερή μέρα, αλλά είμαστε πολύ, πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που έχουμε υπό κράτηση αυτή τη στιγμή αυτόν που πιστεύουμε όλοι ότι εμπλέκεται σε αυτή την τραγική υπόθεση δολοφονίας, ώστε η έρευνα να προχωρήσει», δήλωσε ο αρχιφύλακας της Πολιτειακής Αστυνομίας της Ιντιάνα (ISP) Στίβεν Γουίλις, σύμφωνα με το Fox 5 Vegas.

Η φερόμενη ως δράστρια DeJuane Anderson η οποία διέφευγε από τον Απρίλιο του 2022, κρατείται σε φυλακή της Καλιφόρνια, καθώς αναμένει την έκδοσή της στην Ιντιάνα.

Η Anderson θεωρείται ύποπτη ότι σκότωσε τον γιο της, Cairo Jordan, στο σπίτι της και βοηθήθηκε από μια άλλη γυναίκα, την Ντον Ελέιν Κόλμαν, για να ξεφορτωθεί το πτώμα του σε μια «έντονα δασώδη περιοχή» της αγροτικής κομητείας Ουάσινγκτον.

Την βρήκε να στέκεται από πάνω του με το πρόσωπό του αναψοκοκκινισμένο

Σύμφωνα με την New York Post, το πτώμα του παιδιού βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα με έντονο χρώμα και την επιγραφή «Welcome to Fabulous Las Vegas Nevada» από έναν κυνηγό μανιταριών στις 16 Απριλίου 2022.

Η βαλίτσα στην οποία βρέθηκε η σορός του παιδιού

Οι ερευνητές χρειάστηκαν σχεδόν έξι μήνες για να αναγνωρίσουν το αγόρι. Η αστυνομία δήλωσε ότι βρέθηκε καθαρό και ντυμένο και πίστευε ότι ήταν ήδη νεκρό όταν τοποθετήθηκε στη βαλίτσα.

Πριν από το θάνατο του αγοριού, η Άντερσον φέρεται να είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook κατηγορώντας το γιο της ότι ήταν δαιμονικός και χρειαζόταν εξορκισμό.

Η DeJuane Anderson

Η Κόλμαν, η οποία επίσης διέφευγε, συνελήφθη στο Σαν Φρανσίσκο τον Οκτώβριο του 2022. Η ίδια έμενε με την Anderson και τον γιο της στο σπίτι τους στο Λούισβιλ, παραδέχτηκε ότι μπήκε σε ένα υπνοδωμάτιο όπου είδε την Anderson να βρίσκεται πάνω στο παιδί, με το πρόσωπό του αναψοκοκκινισμένο στο στρώμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Είπε στην αστυνομία: «Είχε ήδη γίνει», όταν μπήκε στο δωμάτιο και η μητέρα της ζήτησε να τη βοηθήσει να βάλει το παιδί σε μια σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια στη βαλίτσα.

Στη συνέχεια, οι δύο τους οδήγησαν στην Washington County στην Ιντιάνα για να πετάξουν τη βαλίτσα που περιείχε το πτώμα του αγοριού.

Η αυτοψία έδειξε ότι το παιδί πέθανε από ανισορροπία ηλεκτρολυτών, πιθανότατα λόγω εμετού και διάρροιας που οδήγησαν σε αφυδάτωση.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024