Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Το πιο... πικάντικο σχολικό ημερολόγιο - Σάλος με δασκάλους σε ιδιαίτερες πόζες

Αυστραλία: Το πιο… πικάντικο σχολικό ημερολόγιο – Σάλος με δασκάλους σε ιδιαίτερες πόζες

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δώσουν εξηγήσεις τόσο στους μαθητές τους, όσο και στο υπουργείο Παιδείας της χώρας

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αυστραλία, με αφορμή ένα ημερολόγιο που εξέδωσε λύκειο του Κουίνσλαντ, καθώς οι σελίδες του είναι γεμάτες με φωτογραφίες των δασκάλων, όπου οι πόζες τους παραπέμπουν περισσότερο σε πορνογραφική ταινία.

Οι επίμαχες φωτογραφίες του ημερολογίου δείχνουν τους εκπαιδευτικούς του Balmoral State High School να φωτογραφίζονται σε διάφορες πικάντικες στάσεις.

Οι φωτογραφίες είχαν τυπωθεί για ένα ημερολόγιο προσωπικού του 2023, που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα των εκπαιδευτικών

Σε μία από αυτές, μια καθηγήτρια είναι ντυμένη καλόγρια και πατά πάνω σε συνάδελφό της, ενώ μια άλλη φορά ένα λαμπερό χρυσό μανκίνι.

Σε άλλη εικόνα μία δασκάλα σκύβει στα τέσσερα και σε μία ακόμη συνάδελφός της τής αδειάζει υπαινικτικά μια συσκευασία με γάλα.

Εξηγήσεις καλούνται να δώσουν οι καθηγητές

Το σχολικό ημερολόγιο ξέφυγε από τα όρια της Αυστραλίας και έγινε θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους εκπαιδευτικούς να καλούνται να δώσουν εξηγήσεις τόσο στους μαθητές τους, όσο και στο υπουργείο Παιδείας της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτογραφίες είχαν τυπωθεί για ένα ημερολόγιο προσωπικού του 2023, που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα των εκπαιδευτικών.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε καταγγελία από μέλη του προσωπικού, την οποία οι εκπαιδευτικοί διέψευσαν, αλλά οι πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν άφησαν περεταίρω περιθώρια για αρνήσεις.

Όταν οι εικόνες διέρρευσαν σε μαθητές, άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου.

«Είναι μια κατάφωρη προσβολή του σεβασμού προς το σχολείο, τους γονείς, την κοινότητα, τους μαθητές και τους άλλους δασκάλους», δήλωσε η πρώην διευθύντρια σχολείου.

Το υπουργείο Παιδείας της χώρας προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, την ώρα που το σχολικό ημερολόγιο έχει γίνει τις τελευταίες μέρες κεντρικό θέμα συζήτησης στο Μπρίσμπειν.

«Αναμένουμε από όλο το προσωπικό να πληροί υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς και διαγωγής. Το υπουργείο ερευνά επί του παρόντος αυτό το θέμα και δεν είναι σε θέση να παράσχει περαιτέρω πληροφορίες», επεσήμανε το υπουργείο Παιδείας Αυστραλίας.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024