Στα προημιτελικά του Indian Wells βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 2-1 (6-2, 3-6, 6-3) την Ντιάν Παρί και πήρε το εισιτήριο για τις «8».
Η Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με σχετική ευκολία. Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ήταν αποτελεσματική στο σερβίς της με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση.
Πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση
Αυτό επηρέασε την Σάκκαρη, όπου δεν μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ. Η Παρί έκανε το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ και προηγήθηκε με 2-3. Αυτό ξύπνησε την Σάκκαρη και με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε με 6-3.
Στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Έμα Ναβάρο (Νο23 στην παγκόσμια κατάταξη),
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία μπορεί να ανήκει στους Σπερς, όμως στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός «παραμονεύει» για την περίπτωση του, καθώς αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα
Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα στην οποία δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μία μέρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάνοντας τα πάντα με το αγαπημένο του bicycle kick.
Ο Βι Τζέι Έντζοκμπ έβαλε την υπογραφή του με τρίποντο στη νίκη των Σίξερς στο 1.7′ για την ολοκλήρωση της παράτασης (136-139). Διπλό για τους Σέλτικς στην έδρα των Γιούτα (119-129).