Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα στον τέταρτο γύρο η Σάκκαρη (vid)

Εύκολα στον τέταρτο γύρο η Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) της Καρολίν Γκαρσιά και πέρασε στη φάση των «16» του Indian Wells

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9) νίκησε την Καρολίν Γκαρσιά (Νο.26) με 6-3, 6-4 και πέρασε στις «16» του Indian Wells όπου θα παίξει με την Νταϊάν Παρί (Νο.61), που άφησε εκτός με 6-4, 6-2 την Άνα Μπλίνκοβα (Νο.45).

Η Μαρία έχασε το σερβίς της μόλις στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, όμως δεν άργησε να βρει τον ρυθμό της. Άρχισε, λοιπόν, να επιτίθεται στο σερβίς της Γκαρσιά, με αποτέλεσμα να πάρει το μπρέικ πίσω και να μετατρέψει το 0-2 σε 3-2.

Η Γκαρσιά ισοφάρισε, αλλά μετά γύρισε οριστικά και το σετ. Η Μαρία κράτησε δύσκολα το σερβίς της, αλλά ακολούθησε break με μηδέν στο σερβίς της Γκαρσία, χάρη σε ένα smash και ένα λάθος της Γαλλίδας, με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ αμέσως μετά στο δικό της σερβίς.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ και σημειώνοντας δύο διαδοχικά μπρέικ πέρασε μπροστά με 3-0, στριμώχνοντας αφάνταστη την αντίπαλό της. Τη βοήθησε, πάντως, αρκετά και η Γκαρσιά, που μετά το εξαιρετικό ξεκίνημά της βγήκε εντελώς εκτός αγώνα.

Η Γκαρσιά, ωστόσο, πήρε πίσω το ένα από τα δύο break με δύο σπουδαίες επιστροφές στο σερβίς της Μαρίας και με δύο winners μείωσε σε 3-2, βάζοντας μετά από ώρα λίγη πίεση στην Σάκκαρη. Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα δύο games, με την Σάκκαρη να είναι στο σερβίς με το σκορ υπέρ της 4-3 και να διατηρεί το προβάδισμα των δύο games. Με love game έμεινε στο ματς η Γαλλίδα, αλλά απάντησε η Μαρία και έκλεισε την πρόκριση.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024