Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Οι θεωρίες συνομωσίας συνεχίζονται γύρω από την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα φώτα της δημοσιότητας – μια νέα εικασία τη θέλει να ζητά διαζύγιο από τον διάδοχο του θρόνου εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου.

Ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς της Αμερικής, ο Στίβεν Κολμπέρτ,  αστειεύτηκε με τις κακοήθεις φήμες που αφορούν τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μια δημοφιλή βραδινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Στίβεν Κόλμπερτ, οικοδεσπότης του The Late Show στο CBS, χρησιμοποίησε τον εναρκτήριο μονόλογό του το βράδυ της Τρίτης για να διακωμωδήσει τον σάλο γύρω από την πριγκίπισσα μετά την παραδοχή της ότι είχε επεξεργαστεί ένα οικογενειακό πορτρέτο.

«Έχω κάποια ανησυχητικά νέα»

«Φοβάμαι ότι έχω κάποια ανησυχητικά νέα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας», είπε. «Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αναστατωθεί από τη φαινομενική εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον».

Στη συνέχεια επανέλαβε ανυπόστατες φήμες στο διαδίκτυο σχετικά με το γιατί η πριγκίπισσα δεν είχε εμφανιστεί δημόσια. «Αχ, η καρδιά μου συμπάσχει με την καημένη την Κέιτ», είπε, προκαλώντας τα γέλια και τους στεναγμούς του κοινού.

Ο Κολμπέρτ συνέχισε να αστειεύεται με τις φήμες που, όπως είπε, κυκλοφορούσαν από το 2019.

«Το βασίλειο ταλανίζεται με την προφανή εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Τώρα, στο διαδίκτυο μαντεύουν πως η απουσία της Κέιτ συνδέεται με το γεγονός πως ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο Ουίλιαμ, έχει εξωσυζυγική σχέση»

Photo: Wikimedia Commons

Ατελείωτη ροή ψευδών ισχυρισμών

Το θέμα τέθηκε και στην εκπομπή της Δευτέρας το βράδυ, όταν ο κωμικός αστειεύτηκε με τις διαδικτυακές εικασίες ότι «η Κέιτ Μίντλετον είναι νεκρή, η Κέιτ Μίντλετον παίρνει διαζύγιο από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ή ίσως και τα δύο».

Η σατιρική εβδομαδιαία εκπομπή γυρίζεται στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται τακτικά στην κορυφή της τηλεθέασης των late-night talk show στις ΗΠΑ, προσελκύοντας περισσότερους από δύο εκατομμύρια θεατές.

Δεν είναι εύκολα προσβάσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αποσπάσματα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και το τμήμα που αφορούσε την πριγκίπισσα κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το βασίλειο ταλανίζεται με την προφανή εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Τώρα, στο διαδίκτυο μαντεύουν πως η απουσία της Κέιτ συνδέεται με το γεγονός πως ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο Ουίλιαμ, έχει εξωσυζυγική σχέση», δήλωσε μπροστά στο κοινό του ο Κόλμπερτ, ενώ πρόσθεσε πως όλοι γνωρίζουν ποια είναι η γυναίκα, το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο της Κέιτ Μίντλετον.

Οι φήμες λένε πως πρόκειται για την Ρόουζ Χάνμπερι, την 39χρονη μαρκησία του Χολμεντελέϊ, σύζυγο του κατά 24 χρόνια μεγαλύτερου της, μαρκήσιου Ντέιβιντ Ροκσάβατζ. Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για σχέση του πρίγκιπα της Ουαλίας με την γοητευτική ξανθιά μαρκησία είχαν κυκλοφορήσει από το 2019, όπως είπε και ο Κολμπέρτ.

Δείτε το βίντεο 

Τι παίζει με τη Ρόουζ Χάνμπερι; 

Η φήμη για την εξωσυζυγική σχέση καταλάγιασε με το πέρασμα του χρόνου μέχρι που αναζωπυρώθηκε όταν η Χάνμπερι και ο σύζυγός της εμφανίστηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Όμως, μετά το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, η θεωρία συνωμοσίας για την σχέση του διαδόχου του θρόνου με την γοητευτική αριστοκράτισα βρέθηκε δυναμικά στο προσκήνιο.

Δείτε το βίντεο 

Μακρόχρονη ανάρρωση

Θεωρείται απίθανο ο ντόρος που ακολούθησε της εκπομπής του Κολμπέρτ να αρέσει στο Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο αγωνίστηκε να καταστείλει τις εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες. Ένας εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η πριγκίπισσα, η οποία αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε στις 17 Ιανουαρίου, είναι κατανοητό ότι έχει στεναχωρηθεί από τη φαινομενικά ατελείωτη ροή ψευδών ισχυρισμών και φημών, οι οποίες τροφοδοτήθηκαν μόνο από την αποκάλυψη τη Δευτέρα ότι είχε επεξεργαστεί μια οικογενειακή φωτογραφία.

Η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ. Έκτοτε εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Στις 17 Ιανουαρίου το παλάτι ανακοίνωσε πως η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα των Καθολικών, στις 31 Μαρτίου.

*Με στοιχεία από telegraph.co.uk

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024