Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς – Το συμβόλαιο που ψάχνει, η διάρκεια και τα δύο ζητούμενα

Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς – Το συμβόλαιο που ψάχνει, η διάρκεια και τα δύο ζητούμενα

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν άκρως αποκαλυπτικός για την επόμενη χρονιά, το συμβόλαιο που ψάχνει και τα δεδομένα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το μέλλον του.

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το μέλλον του.

Ο Αμερικανός γκαρντ που πρόσφατα προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague θα είναι ελεύθερος, φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει με τη Μονακό και έχει βάλει «φωτιά» ήδη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον του, ανέλυσε τα δεδομένα και κυρίως μίλησε για τα δύο ζητούμενα που έχει και αυτά είναι να πάει σε μια ομάδα που θα κερδίζει και θα διεκδικεί τη Euroleague, αλλά και θα του προσφέρει τριετές κλειστό συμβόλαιο που είναι και αυτό που επιθυμεί. Μιας και όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, μιας και είναι ήδη 33 χρονών.

Η τοποθέτηση του Τζέιμς

«Θέλω απλά τη δυνατότητα να κερδίσω. Αυτό μόνο. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει σε αυτή τη χρονική στιγμή», δήλωσε στο podcast της ιστοσελίδας Basketnews.com, “Urbonus”, ο 33χρονος πόιντ γκαρντ της Μονακό και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague.

«Πιθανότατα τριετές», ανέφερε ο Αμερικανός σταρ των Μονεγάσκων, ερωτηθείς από τον Έρικ ΜακΚόλουμ για τη χρονική διάρκεια του deal που θα επιδιώξει να κλείσει σε λίγους μήνες, όταν και μένει ελεύθερος.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024