O Μάικ Τζέιμς έδωσε τις προβλέψεις του για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague.
Στην τέταρτη θέση τοποθέτησε τον Παναθηναϊκό και στις τρεις πρώτες τις Ρεάλ, Μονακό και Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Urbonus Podcast:
«Προφανώς η Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι παίζουν άσχημα αυτή τη στιγμή και έχουν τρεις σερί ήττες, αλλά όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους σε μια σεζόν.
Είναι η Νο. 1 ομάδα στη Euroleague, η περσινή πρωταθλήτρια και αυτή που πρέπει να κερδίσεις για να το πάρεις», υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, που τοποθέτησε τους Μονεγάσκους στη δεύτερη και την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση.
«Η τέταρτη επιλογή μου θα είναι ο Παναθηναϊκός. Παίζουν καλά από τότε που πήγε ο Ναν εκεί.
Παίζουν άμυνα, παίζουν σκληρά, παίζουν ομαδικά. Έχουν εξαιρετικό ρυθμό αυτή τη στιγμή».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών