O Μάικ Τζέιμς έδωσε τις προβλέψεις του για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague.
Στην τέταρτη θέση τοποθέτησε τον Παναθηναϊκό και στις τρεις πρώτες τις Ρεάλ, Μονακό και Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Urbonus Podcast:
«Προφανώς η Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω ότι παίζουν άσχημα αυτή τη στιγμή και έχουν τρεις σερί ήττες, αλλά όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους σε μια σεζόν.
Είναι η Νο. 1 ομάδα στη Euroleague, η περσινή πρωταθλήτρια και αυτή που πρέπει να κερδίσεις για να το πάρεις», υποστήριξε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό, που τοποθέτησε τους Μονεγάσκους στη δεύτερη και την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση.
«Η τέταρτη επιλογή μου θα είναι ο Παναθηναϊκός. Παίζουν καλά από τότε που πήγε ο Ναν εκεί.
Παίζουν άμυνα, παίζουν σκληρά, παίζουν ομαδικά. Έχουν εξαιρετικό ρυθμό αυτή τη στιγμή».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά