Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραυματίστηκε ο Προβεντέλ, παίρνει τη θέση του ο Μανδάς

Τραυματίστηκε ο Προβεντέλ, παίρνει τη θέση του ο Μανδάς

Ο τραυματισμός του Ιβάν Προβεντέλ δίνει στον Χρήστο Μανδά την ευκαιρία να πάρει… γάντια βασικού και να δείξει τις ικανότητές του.

Η Λάτσιο ηττήθηκε από την Ουντινέζε στην έδρα της με 2-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Serie A, και εκτός της απώλειας των τριών βαθμών χάνει και τον βασικό τερματοφύλακα της για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Ιβάν Προβεντέλ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στο 90ό λεπτό του αγώνα και αποχώρησε, δίνοντας τη θέση του στον Χρήστο Μανδά.

Ετσι ο Ελληνας γκολκίπερ θα έχει την ευκαιρία του, καθώς θα είναι το επόμενο διάστημα βασικός κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο στα προσεχή ματς στη Serie A στην έδρα της Φροζινόνε (16/03) και στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Γιουβέντους (30/03).

Τι είχε γίνει με τη Ρόμα

O Χρήστος Μανδάς είναι το πρόσωπο της ημέρας στη Ρώμη αφού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο ήταν εξαιρετικός στη νίκη πρόκριση επί της Ρόμα στο Κύπελλο.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχισμένος μετά τη λήξη του ματς λέγοντας μάλιστα σε άπταιστα ιταλικά «Forza Lazio», στην κάμερα της ιταλικής ομάδας.

Στην ανάρτησή της μάλιστα στα social media η Λάτσιο, εκθειάζει τον νεαρό άσο αναφέροντας πως: «Όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες για μία ημέρα»,

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024