Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Πέρασε από το Ολίμπικο με γκολ στο 88'!

Λάτσιο – Μίλαν 0-1: Πέρασε από το Ολίμπικο με γκολ στο 88′!

Με γκολ του Οκαφόρ λίγο πριν το φινάλε, η Μίλαν νίκησε τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και πήρε μια σημαντική νίκη, που την φέρνει στο -1 από τη δεύτερη Γιουβέντους.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν μετά από δύο σερί γκέλες. Χάρη σε ένα γκολ του Οκαφόρ στο 88′, οι «ροσονέρι» επικράτησαν με 1-0 της Λάτσιο των δέκα παικτών (στο τέλος έμεινε και με οκτώ) στο «Ολίμπικο» για την 27η αγωνιστική της Serie A και πλησίασαν στον πόντο από τη Γιουβέντους που έχει ματς λιγότερο.

Έναν πόντο μακριά από τη δεύτερη Γιουβέντους οι Μιλανέζοι μετά το διπλό στη Ρώμη.

«Χρυσή» αλλαγή για τους «ροσονέρι» αποδείχθηκε ο Οκαφόρ, ο οποίος στο 71ο λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο πήρε την θέση του Αντλί και στο 88′ πέτυχε το γκολ νίκης με σουτ μετά από φάση διαρκείας και μεγάλη επέμβαση του Προβεντέλ στην αρχή.

Παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 57΄ (αποβλήθηκε ο Πελεγκρίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και αργότερα με 8 (στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Μάρουσιτς και Γκεντουζί) η Λάτσιο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και πλέον δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου. Πέρα από το γκολ που μέτρησε, η Μίλαν είχε κι ένα ακόμη με τον Λεάο στο 77′ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Πελεγκρίνι, Ρομανιόλι, Γκίλα, Μάρουσιτς, Βετσίνο(76’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο(60’ Χισάι), Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι(66’ Ίσακσεν), Καστεγιάνος (60’ Ιμόμπιλε)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι(64’ Καλάμπρια), Κίερ(81’ Τομόρι), Γκάμπια(81΄Τιαό), Ερναντές, Μπενασέρ(64’ Ρέιντερς), Αντλί(73’ Οκαφόρ), Πούλισιτς, Λόφτους-Τσικ, Λεάο, Ζιρού

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024