Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ: Ο Αλ Πατσίνο απολογείται για την Καλύτερη Ταινία - Τι συνέβη κατά την αποκάλυψη του νικητή;

Όσκαρ: Ο Αλ Πατσίνο απολογείται για την Καλύτερη Ταινία – Τι συνέβη κατά την αποκάλυψη του νικητή;

Τι διευκρίνισε ο ηθοποιός, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Το «Οπενχάιμερ» θριάμβευσε στα Όσκαρ, με τους συντελεστές του να φεύγουν από το «Dolby Theatre» με συνολικά 7 χρυσά αγαλματίδια.

Η επική βιογραφία του Κρίστοφερ Νόλαν κυριάρχησε στην 96η τελετή απονομής των βραβείων και επιβεβαίωσε εαυτόν ως το απόλυτο φαβορί.

Ένα από τα αγαλματίδια που κέρδισε ήταν αυτό για την Καλύτερη Ταινία. Ο Αλ Πατσίνο κλήθηκε να παρουσιάσει το σημαντικότερο βραβείο των Όσκαρ, ωστόσο το έκανε με έναν ασυνήθιστο τρόπο, ο οποίος συζητήθηκε ιδιαιτέρως στα social media.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός ηθοποιός παρέλειψε την παράδοση να διαβάζονται όλοι οι υποψήφιοι της κατηγορίας πριν ανακοινωθεί ο νικητής.

Αντί αυτού, όταν ανέβηκε στη σκηνή, είπε στο κοινό: «Δέκα υπέροχες ταινίες ήταν υποψήφιες, αλλά μόνο μία θα πάρει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και πρέπει να πάω στον φάκελο γι’ αυτό».

Αμέσως, τον άνοιξε και έκανε γνωστό ότι το «Οπενχάιμερ» ήταν ο νικητής. «Τα μάτια μου βλέπουν το “Οπενχάιμερ”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολλά ήταν τα σχόλια για τη κίνησή του αυτή, με τους θεατές να τονίζουν ότι έπρεπε να υπενθυμίσει όλες τις υποψήφιες ταινίες.

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να παραλείψω τους άλλους υποψηφίους»

Ο ηθοποιός, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έδωσε διευκρινίσεις αναφέροντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παραλείψει τις άλλες υποψηφιότητες, αλλά ήταν επιλογή των παραγωγών της τελετής.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να παραλείψω τους άλλους υποψηφίους, αλλά ήταν επιλογή των παραγωγών να μην ακουστούν ξανά, καθώς κάθε μια από τις ταινίες, είχε τονιστεί ξεχωριστά κατά τη διάρκεια της τελετής», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του.

Και πρόσθεσε: «Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος της τελετής και επέλεξα να ακολουθήσω τις επιθυμίες τους για το πώς ήθελαν να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο βραβείο».

«Καταλαβαίνω ότι το να είναι κανείς υποψήφιος για Όσκαρ είναι τέραστια υπόθεση και το να μην αναγνωριστεί αυτό είναι προσβλητικό και επίπονο. Ως κάποιος που αναγνωρίζει τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς και τους παραγωγούς δηλώνω ότι κατανοώ πλήρως όσους ενοχλήθηκαν από αυτή την παράλειψη. Γι’ αυτό και κάνω τη δήλωση αυτή» κατέληξε ο Αλ Πατσίνο.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024