Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ: Ήταν πράγματι εντελώς γυμνός στη σκηνή ο Τζον Σίνα;

Όσκαρ: Ήταν πράγματι εντελώς γυμνός στη σκηνή ο Τζον Σίνα;

«Κουστούμια… είναι τόσο σημαντικά. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Δεν μπορώ να ανοίξω τον φάκελο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;»

Άφωνοι έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν την 96η τελετή απονομής των Όσκαρ, όταν ο Αμερικανός παλαιστής και ηθοποιός, Τζον Σίνα, εμφανίστηκε γυμνός επί σκηνής για την βράβευση των Καλύτερων Κοστουμιών.

Πριν παρουσιάσει το βραβείο, το οποίο πήγε τελικά στην Χόλι Γουάντινγκτον για τη δουλειά της στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ υπενθύμισε στους τηλεθεατές την 50η επέτειο της πιο τρελής στιγμής στην ιστορία των βραβείων.

«Στα 46α βραβεία Όσκαρ, το 1974, ο Ντέιβιντ Νίβεν ήταν στη μέση της παρουσίασης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όταν ένας γυμνός άνδρας, ένας streaker – έτρεξε στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μπορείτε να φανταστείτε αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε στη σκηνή σήμερα;».

«Είπα, μπορείτε να φανταστείτε αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε στη σκηνή σήμερα; Δεν θα ήταν τρελό;», επανέλαβε ο Τζίμι Κίμελ και τη στιγμή εκείνη ξεπρόβαλε το κεφάλι του Τζον Σίνα.

«Ψψψτ,Τζίμι, έλα εδώ», είπε στον παρουσιαστή με τον τελευταίο να απαντά: «Δεν μπορώ να έρθω εκεί, κάνε τη δουλειά σου. Με συγχωρείτε για ένα λεπτό. Τι συμβαίνει; Υποτίθεται ότι πρέπει να έρθεις στη σκηνή».

Ο παλαιστής και ηθοποιός ανέβηκε τελικά στη σκηνή φορώντας παντόφλες και κρατώντας έναν φάκελο κρύβοντας τα επίμαχα σημεία

Ο Σίνα τότε τον ενημέρωσε ότι «άλλαξε γνώμη» για το κομμάτι του streaker και τόνισε ότι «δεν αισθανόταν καλά» που θα εμφανιζόταν γυμνός σε μια «τέτοια λαμπερή εκδήλωση».

«Ειλικρινά, θα έπρεπε να νιώθεις ντροπή αυτή τη στιγμή που προτείνεις μια τόσο κακόγουστη ιδέα», είπε κάνοντας χιούμορ πριν σημειώσει ότι «το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο».

Αρνούμενος τον ισχυρισμό του Τζίμι Κίμελ ότι θα έπρεπε να νιώθει άνετα με το στριπτίζ, καθώς παλεύει γυμνός, ο Σίνα απάντησε: «Φίλε, δεν παλεύω γυμνός, παλεύω φορώντας σορτς».

«Τα σορτς είναι χειρότερα από το γυμνό. Έλα τώρα. Πραγματικά δεν θα το κάνεις αυτό; Ωραία, τότε δώσε απλά το βραβείο. Θεέ μου, είσαι ο χειρότερος», σχολίασε ο Κίμελ.

Ο παλαιστής και ηθοποιός ανέβηκε τελικά στη σκηνή φορώντας παντόφλες και κρατώντας έναν φάκελο -αυτόν με τον νικητή- κρύβοντας τα επίμαχα σημεία.

Το on stage ντύσιμό του

Ο Τζον Σίνα πάντως δεν παρέδωσε γυμνός το αγαλματίδιο. «Κουστούμια… είναι τόσο σημαντικά. Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Δεν μπορώ να ανοίξω τον φάκελο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά από τη σκηνή.

Όσο το κοινό έβλεπε κλιπάκια από τις υποψήφιες ταινίες, η παραγωγή τον έντυσε πολύ γρήγορα on stage.

Πάντως οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια αποδεικνύουν ότι ο Σίνα δεν ήταν ολόγυμνος στη σκηνή, αλλά φορούσε ειδικά εσώρουχα:

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024