Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η BAT Hellas  δημιουργεί ένα Καλύτερο Αύριο μέσα από την προσφορά στον άνθρωπο, στην τεχνολογία, στην καινοτομία και στην επιστήμη

Η BAT Hellas δημιουργεί ένα Καλύτερο Αύριο μέσα από την προσφορά στον άνθρωπο, στην τεχνολογία, στην καινοτομία και στην επιστήμη

Μία εταιρεία που ξεχωρίζει στο εγχώριο επιχειρείν, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να δίνει αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Αλήθεια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να διαθέτει μία εταιρεία, για να εξασφαλίσει μία κορυφαία θέση στον κλάδο της; Αρκεί να διαθέτει ένα αξιόπιστο προϊόν, για να κερδίσει την προτίμηση του κοινού;

Για να δώσουμε μία απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, έχει σημασία να μελετήσουμε την περίπτωση μίας βραβευμένης επιχείρησης η οποία αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και της κοινωνίας, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις κορυφαίες στο εγχώριο επιχειρείν. Όχι μόνο διότι έχει σημειώσει μία σπουδαία συνεισφορά στην ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως επειδή έχει κατακτήσει υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και όχι μόνο, δίνοντας έμφαση σε πρωτοβουλίες που επιδιώκουν ένα Καλύτερο Αύριο.

Ο λόγος, φυσικά, για την BAT Hellas, μία εταιρεία καταναλωτικών αγαθών που από το 1999 δείχνει τον δρόμο που αξίζει να ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες, οι οποίες φιλοδοξούν μέσα από τις κινήσεις τους να διαμορφώσουν έναν καλύτερο κόσμο. Και επειδή κάθε κίνηση για τη BAT Hellas είναι στην πραγματικότητα ένα «άλμα» μπροστά, έχει σημασία να γνωρίζουμε ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας της, η οποία της έχει αποφέρει περισσότερα από 50 βραβεία, αλλά και μία ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των ενήλικων καταναλωτών.

«A Better Tomorrow» με τη βοήθεια της επιστήμης, της τεχνολογίας και των ανθρώπων

Για να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα την επιτυχία της BAT Hellas, έχει σημασία να γνωρίζουμε πως πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία επενδύει όλο και περισσότερο στην επιστήμη, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, με σκοπό να δώσει απαντήσεις στις επιθυμίες των καταναλωτών. Τις περισσότερες φορές, εκκίνηση αυτής της «διαδρομής» είναι τα υπερσύγχρονα κέντρα R&D, εκεί όπου πραγματοποιείται ενδελεχής έρευνα και αμέτρητες δοκιμές, μέχρι οι προσπάθειες να οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βέβαια, προϋποθέτει πως πίσω από κάθε στάδιο της απαιτητικής διαδικασίας παραγωγής κρύβονται ικανοποιημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι. Και αυτό είναι κάτι που η ΒΑΤ Hellas γνωρίζει καλά, για αυτό πρεσβεύει έμπρακτα πως η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την καλύτερη και πιο σίγουρη στρατηγική επένδυση για το μέλλον μία εταιρείας.

Μάλιστα, το μοντέλο εργασίας που ακολουθεί λαμβάνει υπόψη και σέβεται απόλυτα την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των εργαζομένων της, για αυτό, άλλωστε, έχει δημιουργήσει και ειδικό πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας, για τους εργαζομένους που μεγαλώνουν παιδιά μικρής ηλικίας. Παράλληλα, προάγει αξίες όπως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η διαφάνεια, η ομαδικότητα και η υπευθυνότητα, καλλιεργώντας μία υγιή κουλτούρα συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, στην οποία οφείλονται και οι υψηλές επιδόσεις τους.

Επιπλέον, έχει σημασία να αναφέρουμε πως μόνο το 2023 πραγματοποίησε περισσότερες από 2.000 ώρες προγραμμάτων εκπαίδευσης, τα οποία συντελούν στην  ανάπτυξη των εργαζομένων, προσφέροντας τους εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές, παροχές και επιβραβεύσεις, καθώς και ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας το οποίο ενθαρρύνει καθημερινά την εξέλιξή τους.

Όλα αυτά τα στοιχεία συντελούν στις συνεχείς βραβεύσεις της εταιρείας για το εργασιακό περιβάλλον. Φέτος, η BAT Hellas διακρίθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά ως Κορυφαίος Εργοδότης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό «Top Employer Institute», επιβεβαιώνοντας έτσι τη δέσμευσή της στην εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού, με έμφαση στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Ένας από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» που δεν επαναπαύεται

Πέρα από τις συνεχόμενες ενέργειες  για να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο, η BAT Hellas δεν επαναπαύεται σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Για αυτό, άλλωστε, έχει διακριθεί ως ένας από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» και έχει λάβει πολλά ακόμη βραβεία, τα οποία σχετίζονται με τον χώρο εργασίας, το περιβάλλον και τις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί, φιλοδοξώντας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την κοινωνία εν γένει.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία εταιρεία που τολμά καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων, που επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των πωλητών της, ενισχύοντας Έλληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές και εργαζόμενους, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει το Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο, δηλαδή έναν σημαντικό εμπορικό κόμβο με διεθνείς προδιαγραφές, ο οποίος από το 2016 έχει δώσει μία νέα «πνοή» στον Πειραιά.

Κλείνοντας, όλα τα παραπάνω είναι μόνο ένα μέρος από την πολυδιάστατη συμβολή της BAT Hellas στο κοινωνικό σύνολο, το περιβάλλον και την εγχώρια οικονομία. Ενισχύοντας όλο και περισσότερο τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, εφαρμόζοντας υπεύθυνες, βιώσιμες πρακτικές και στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο την κοινωνία, από το 1999 μέχρι και σήμερα παραμένει μία εταιρεία πιστή στη δέσμευσή της, να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024