Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικ Τάισον: Ξανά σε αγώνα πυγμαχίας - Ζωντανή μετάδοση από το Netflix

Μάικ Τάισον: Ξανά σε αγώνα πυγμαχίας – Ζωντανή μετάδοση από το Netflix

Θα αγωνιστεί στις 20 Ιουλίου κόντρα στον Τζέικ Πολ - Το είχε κάνει και το 2020, οπότε και αντιμετώπισε έναν άλλο θρύλο του μποξ, τον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ

Η είδηση ότι ο Μάικ Τάισον θα αγωνιστεί ξανά, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση από το Netflix, ενθουσίασε τους λάτρεις της πυγμαχίας και τους θαυμαστές του θρύλου του αθλήματος.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο εμβληματικός μποξέρ, πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου τον Τζέικ Πολ, γνωστό youtuber που τα τελευταία χρόνια το έχει γυρίσει στην πυγμαχία.

Επιστρέφει στο ρινγκ ο μεγάλος Μάικ Τάισον

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «μάχη» θα πραγματοποιηθεί στο Τέξας στο ΑΤ&Τ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Netflix. Θυμίζουμε πως ο Τάισον είχε παίξει και το 2020 μποξ, με τον Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ, επίσης θρύλο του αθλήματος και πολλές φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Όσον αφορά στο Netflix, πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό το deal δισεκατομμυρίων διάρκειας 10 ετών για τη μετάδοση αγώνων του RAW, σόου του WWE.

Θρύλος, αλλά και βίαιος

Ο Μάικ Τάισον ήταν υπήρξε ένας πραγματικά αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής βαρέων βαρών, έχοντας κατακτήσει τους τίτλους WBC (1986-90, 1996-97), WBA (1987-90, 1996) και IBF (1987-90).

Κέρδισε τον τίτλο WBC σε ηλικία μόλις 20 ετών, 4 μηνών και 22 ημερών, κερδίζοντας τον Τρέβορ Μπέρμπικ στον δεύτερο γύρο. Επικρίθηκε συχνά για τη βίαιη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός του ρινγκ. Αναγνωρίζεται, ωστόσο, ως ένας από τους σπουδαιότερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος.

Ο πιο επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος αγώνας του με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ το 1996, στον οποίο ο Μάικ Τάισον δάγκωσε το αφτί του αντιπάλου του με αποτέλεσμα ν’ ανακληθεί η άδειά του για έναν χρόνο από την Αθλητική Ένωση Νεβάδας και να του επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατομμύρια δολάρια.

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, αναμένονται περισσότερα νέα σχετικά με την επιστροφή του 58χρονου Τάισον στη δράση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024