Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Λιόλιου: «Πήρα το ρίσκο, δοκιμάζω τις δυνατοτητές μου, με θάρρος και τόλμη»

Κατερίνα Λιόλιου: «Πήρα το ρίσκο, δοκιμάζω τις δυνατοτητές μου, με θάρρος και τόλμη»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει στο in λίγο πριν την αποψινή της πρεμιέρα στην Αθήνα, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τα τραγούδια της «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», «Τελικά Σου Έστειλα» από το πρόσφατο album «1994» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, αλλά και τα «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου», «Η Δική Μου Η Τρέλα» να ξεχωρίσει και να μπει στην καρδιά του κοινού.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη συμπρωτεύουσα, αποφάσισε να «κατέβει» στην Αθήνα και να εμφανιστεί μόνη της στο ανανεωμένο πρώην Caramela, που μετονομάστηκε Lux Athens Stage, στην οδό Συγγρού 165, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα σου, τα τελευταία 3 χρόνια μετά από την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του κόσμου στη δουλειά σου; Είναι κάτι που περίμενες;

«Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου. Ήρθαν πολύ ωραία πράγματα, με την πολλή δουλειά και συγκέντρωση. Δουλεύω πολλές ώρες τη μέρα και το ευχαριστιέμαι πολύ, γιατί από μικρό κοριτσάκι ήθελα να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.»

Ποιο τραγούδι σου σε εκφράζει περισσότερο;

«Πέραν του κλισέ ότι όλα τα τραγούδια μου είναι «παιδιά» μου και τα αγαπάω πολύ, θα ξεχωρίσω το τελευταίο μου με τίτλο «Νοικιάστηκε». Το συγκεκριμένο ήταν για μένα ένα μεγάλο στοίχημα, γιατί δεν είναι ένα χορευτικό τραγούδι, όπως συνηθίζω, αλλά μια μπαλάντα. Ένα τραγούδι από σημαντικούς δημιουργούς την Ελένη Γιαννατσούλια και τον Δήμο Αναστασιάδη. Με εκφράζει πολύ και είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου.»

Στο video clip του συγκεκριμένου τραγουδιού μας παρουσίασες και τις χορευτικές ικανότητες σου. Μίλησες μας για την εμπειρία σου. Ασχολείσαι με τον χορό;

«H έμπνευση για το video clip προήλθε από αγαπημένα μου είδωλα όπως η Sia, η Pink και άλλοι, όπως επίσης και από διάφορα project του εξωτερικού. Ήθελα λοιπόν να κάνω τη δική μου εκδοχή, με τη δική μου πινελιά. Ούσα λαϊκή τραγουδίστρια, ήθελα να κάνω σύγχρονο χορό, όσο βέβαια μπορώ γιατί δεν είμαι χορεύτρια. Όμως δούλεψα πολύ, βοηθώντας με βέβαια ο Alexander που είναι επαγγελματίας χορευτής.»

Ποιους Έλληνες καλλιτέχνες θαυμάζεις και επιθυμείς να συνεργαστείς μαζί τους;

«Τα πρώτα 10 χρόνια που δεν ήμουν γνωστή, είχα την τύχη να ανοίξω πολλά προγράμματα, από όλους τους αγαπημένους μου τραγουδιστές. Οπότε δεν έχω αποθημένα, θεωρώ τα έχω καλύψει όλα. Ωστόσο, σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Αντώνη Ρέμο, τον Νίκο Βέρτη, την Άννα Βίσση, τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Καλλιτέχνες που τους ακούω, τους θαυμάζω, τους σέβομαι. Παράλληλα, θα ήθελα να συνεργαστώ με νέα παιδιά που βγαίνουν τώρα στο τραγούδι, μια γένια πριν από μένα, τους 20αρηδες. Εγώ γίνομαι πια 30!»

Σε φοβίζει να εμφανιστείς μόνη στην Αθήνα;

«Όχι καθόλου. Έχω πίστη στον κόσμο που με στηρίζει και στους συνεργάτες μου. Φέτος δοκιμάζω τις δυνατοτητές μου, με θάρρος και τόλμη. Και πήρα το ρίσκο να εμφανιστώ μόνη μου. Θέλω να πατήσω στα πόδια μου και σε αυτήν την επιλογή μου. Το εγχείρημα μου ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη  και πήγε πολύ πιο δυνατά από αυτό που περίμενα. Τώρα συνεχίζω στην Αθήνα, σε ένα ιδιαίτερο χώρο. Συνεχίζω λοιπόν σε αυτό το τέμπο σε πιο εμπλουτισμένα πραγματα, σε μια πιο μεγάλη πίστα.»

Ο πρόσφατος τραυματισμός σου από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ τραγουδούσες, πόσο σε ενόχλησε;

«Έχει περάσει πια αυτό. Έχει μείνει ένα μικρό σημαδάκι κάτω από το μάτι μου. Δεν πειράζει, ένα μικρό παράσημο. Γοητεία. Όλα καλά.»

Στην προσωπική ζωή σου πώς είσαι αυτό το διάστημα;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και στην προσωπική ζωή μου. Είμαι πολύ καλά.»

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο λίγο πριν την πρεμιέρα σου, απόψε Παρασκευή 8 Μαρτιου στο Lux Stage Athens;

«Όση αγάπη έχω πάρει μέχρι τώρα θέλω να την επιστρέψω επί δέκα, με πολλή δουλειά! Πρόθεση μου είναι να κάνω τις Παρασκευές και τα Σάββατα σας να αξίζουν.»

Η Κατερίνα Λιόλιου στο Lux Stage Athens

Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Συμμετέχει ο Θάνος Λάμπρου.

Special guest o Dj Deleasis.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024