Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν σου αρκεί η αγάπη μας;»: Aστέρι της K-pop ζήτησε συγγνώμη γιατί έχει αγόρι - Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές

«Δεν σου αρκεί η αγάπη μας;»: Aστέρι της K-pop ζήτησε συγγνώμη γιατί έχει αγόρι – Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές

Η τραγουδίστρια της K-pop Karina ζήτησε συγγνώμη για τη σχέση της και υποσχέθηκε να γιατρέψει τις πληγές που προκάλεσε στους θαυμαστές της.

Μια από τις μεγαλύτερες σταρ της K-pop ζήτησε συγγνώμη για τη σχέση της, αφού οι εξαγριωμένοι θαυμαστές της την κατηγόρησαν για προδοσία και απείλησαν να μποϊκοτάρουν τη μουσική της.

Η 23χρονη Karina μοιράστηκε μια επιστολή συγγνώμης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού έγινε γνωστή η σχέση της με τον ηθοποιό Lee Jae-wook την περασμένη εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια υποσχέθηκε να θεραπεύσει τις πληγές που έχει προκαλέσει μετά τη διαμαρτυρία των θαυμαστών της έξω από τα κεντρικά της εταιρείας της.

Δεν είναι αρκετή η αγάπη που σου δίνουν οι θαυμαστές σου; Γιατί επέλεξες να τους προδώσεις;

«Γιατί επέλεξες να προδώσεις τους θαυμαστές σου; Ζήτησε ευθέως συγγνώμη. Διαφορετικά θα δείτε μείωση στις πωλήσεις των άλμπουμ και άδειες θέσεις συναυλιών» έγραφε ένα από τα μηνύματα έξω από το κτίριο της SM Entertainment.

«Δεν είναι αρκετή η αγάπη που σου δίνουν οι θαυμαστές σου; Γιατί επέλεξες να τους προδώσεις;» έγραφε άλλος θαυμαστής της.

Η ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα, στην οποία προβάλονταν τα μηνύματα έξω από τα κεντρικά της εταιρείας της, ήταν επίσης διακοσμημένη με ένα μήνυμα που κατηγορούσε την Karina ότι κατέστρεψε την καριέρα της.

«Θα πρέπει να λυπάσαι που δούλεψες σκληρά»

«Αντί να λυπάστε τους θαυμαστές, θα πρέπει να λυπάσαι που δούλεψες σκληρά για επτά χρόνια. Μόνη σου κατέστρεψες την καριέρα σου. Όλες οι προσπάθειές σου διαψεύστηκαν από μία μόνο φήμη για ραντεβού. Είσαι ικανοποιημένη;» έγραφε άλλο μήνυμα.

Η Karina, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της, είπε ότι λυπάται που τους σόκαρε με την είδηση. Είπε στους θαυμαστές της, γνωστούς και ως MYs, ότι καταλαβαίνει πως τους απογοήτευσε και ότι νιώθει ακόμα πιο λυπημένη από εκείνους.

Υπήρξαν, ωστόσο, και οι φωνές λογικής μεταξύ των θαυμαστών της που κατέκλυσαν τα social media μετά την ανάρτησή της στο Instagram.

Ένας από τους θαυμαστές της υποστήριξε πως ήταν ευτυχισμένος για την Karina. «Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, δεν είναι δικό σου λάθος. Οι πραγματικοί θαυμαστές σου θα είναι ευχαριστημένοι όσο εσύ είσαι ευτυχισμένη» αναφέρει μια fanpage της Karina.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024