Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Choi Sung-bong: Νεκρός στα 33 του ο σταρ της K-Pop - Το μήνυμά του πριν αυτοκτονήσει

Choi Sung-bong: Νεκρός στα 33 του ο σταρ της K-Pop – Το μήνυμά του πριν αυτοκτονήσει

Νέο σοκ στην K-Pop μουσική σκηνή...

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Moonbin, του τραγουδιστή του δημοφιλούς συγκροτήματος Astro, η μουσική σκηνή της K-pop θρηνεί και πάλι.

Αυτή τη φορά, για τον Choi Sung-bong. Ο Νοτιοκορεάτης ποπ σταρ αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 33 ετών, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του μέσω του κανάλι του στο YouTube.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τους «Korea Times», βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2023.

Ο Sung-bong έγινε διάσημος με τη συμμετοχή του στο «Korea’s Got Talent» το 2011, όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση. Μετά τον διαγωνισμό υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία «Bong Bong».

Η αυτοκτονία του έρχεται δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη της απάτης του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έπασχε από καρκίνο και ζήτησε από τους φανς να τον στηρίξουν οικονομικά για τη θεραπεία του.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»

Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο Choi Sung-bong άφησε ένα μήνυμα στο κανάλι του στο YouTube, το οποίο πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Σε αυτό ζητούσε συγγνώμη για τα ανόητα, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη του και ευχαριστούσε τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους στην καριέρα του.

«Γεια σας, είμαι ο Choi Sung Bong. Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι για να στείλω ένα γράμμα στους θαυμαστές μου για τελευταία φορά στη ζωή μου. Αν είστε σε θέση να το δείτε αυτό, σημαίνει ότι είμαι ήδη νεκρός….

Κοιτάζοντας πίσω, από μικρός προσπάθησα να απολαμβάνω μια κανονική ζωή. Δεν μετανιώνω για το ταξίδι της ζωής, που έζησα… Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους υπέφεραν εξαιτίας της ανοησίας μου. Λυπάμαι. Επέστρεψα όλες τις δωρεές που μου δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα, θέλω να ξεπληρώσω τις αμαρτίες μου με τη ζωή μου. Νομίζω ότι άντεξα αρκετά. Ξεχάστε με. Και ελπίζω ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του. Αντίο».

Ο θάνατος του Choi Sung Bong έρχεται να προστεθεί σε μία λίστα ύποπτων αυτοκτονιών διασημοτήτων από την Κορέα.

Τον Απρίλιο, ο τραγουδιστής Moonbin -μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος K-pop Astro- βρέθηκε νεκρός στα 25 του, με τις αρχές να υποπτεύονται ότι αυτοκτόνησε.

Τον Αύγουστο του 2022, η ηθοποιός Yoo Joo-eun αυτοκτόνησε αφού έγραψε ένα συγκλονιστικό σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένειά της και επιμένοντας ότι έζησε μια «ευτυχισμένη ζωή που ήταν περισσότερο από ό,τι μου άξιζε».

Επίσης, το 2018, ο 33χρονος Minwoo από το boy band 100% βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στη Σεούλ, με την εταιρεία του να λέει μόνο ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Τρεις μήνες νωρίτερα, είχε αυτοκτονήσει ο τραγουδιστής των SHINee, Jonghyun. Ήταν 27 ετών.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024