Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιάγκης για στοχοποίηση από τη Μητρόπολη Κέρκυρας: Θυμίζει άλλες εποχές, καμία σχέση με την Εκκλησία

Μπιάγκης για στοχοποίηση από τη Μητρόπολη Κέρκυρας: Θυμίζει άλλες εποχές, καμία σχέση με την Εκκλησία

Με όλο το σεβασμό προς την Εκκλησία, η στοχοποίηση και η πολιτική διαχωρισμού των πιστών, θυμίζουν άλλες εποχές, τόνισε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης

Απάντηση στη στοχοποίηση της Ιερατικής Σύναξης της Μητρόπολης Κέρκυρας με την οποία εγκαλείται ο ίδιος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέκος Αυλωνίτης για την υπερψήφιση του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Μπιάγκης, «το δικαίωμά μου στην ελεύθερη βούληση και τη συνείδησή μου, που υπαγορεύεται και από τη βαθιά πίστη μου στην Ορθοδοξία, την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, δεν το απαλλοτριώνω. Με όλο το σεβασμό προς την Εκκλησία, η στοχοποίηση και η πολιτική διαχωρισμού των πιστών, θυμίζουν άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία της Αγάπης».

«Απαράδεκτη απόφαση»

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την «απαράδεκτη», όπως τόνισε, απόφαση της Μητρόπολης Κέρκυρας.

«Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Κέρκυρας με την οποία θέτει εκτός εκκλησίας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αυλωνίτη, είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα.

«Επενδύουν σε διαχωρισμούς με μικροκομματικές σκοπιμότητες και στοχοποιούν βουλευτές»

Η πολιτεία έχει απαρέγκλιτο καθήκον την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανεξαιρέτως και τη νομοθετική διασφάλιση της ισότητας όλων των πολιτών.

Ενέργειες, που επενδύουν σε διαχωρισμούς με μικροκομματικές σκοπιμότητες και στοχοποιούν βουλευτές για την εκτέλεση των νομοθετικών τους καθηκόντων σύμφωνα με το Σύνταγμα, προφανώς και δεν συνάδουν με τον ρόλο της Εκκλησίας».

Αποφασισμένος να συνεχίσει να πηγαίνει εκκλησία ο Αυλωνίτης

Νωρίτερα, αποφασισμένος να συνεχίσει να πηγαίνει στην εκκλησία, παρά το γεγονός ότι τέθηκε εκτός αυτής από τη Μητρόπολη Κερκύρας, δήλωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέκος Αυλωνίτης, μιλώντας στο MEGA.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024