Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στη Γερμανία για την Εθνική ο Πογέτ – Συνάντηση με Τζόλη

Στη Γερμανία για την Εθνική ο Πογέτ – Συνάντηση με Τζόλη

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στη Γερμανία με το… βλέμμα στο Euro 2024 ενώ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Χρήστο Τζόλη.

Ο κρίσιμος μήνας για την Εθνική ομάδα έφτασε καθώς στις 21 Μαρτίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχτεί στην «Opap Arena» το Καζακστάν στον ημιτελικό πρόκρισης για το Euro της Γερμανίας. Εφόσον νικήσει τότε θα παίξει με τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο για μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στο Euro και σχεδιάζει τα πλάνα του για το μετά της Εθνικής εφόσον έρθει η πολυπόθητη πρόκριση. Έτσι, τις τελευταίες μέρες ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ όπου τσεκάρει προπονητικά κέντρα.

Αν η Ελλάδα προκριθεί, τα δύο από τα τρία ματς του ομίλου της θα διεξαχθούν σε αυτή την πόλη και έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλεχθεί ένα προπονητικό στο Ντίσελντορφ για να καταλύσει η αποστολή. Ο Πογέτ θέλει να είναι έτοιμος και να έχει προσωπική άποψη, αν και τη δεδομένη στιγμή το συμβόλαιό του με την Εθνική λήγει στις 31 Μαρτίου και δεν έχει ανανεωθεί ακόμη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Γερμανία ο Πογέτ αναμένεται να συναντηθεί με τον Χρήστο Τζόλη που αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ώστε να μιλήσει μαζί του και να τον «κρατήσει» ζεστό για την Εθνική. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος σκόρερ της Φορτούνα με 13 γκολ σε 21 συμμετοχές και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις κλήσεις μετά από καιρό.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024