Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η κλήρωση της Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2025

Η κλήρωση της Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2025

Η εθνική ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου έμαθε τους αντιπάλους της στα προκριματικά του Euro 2025 με τους οποίους θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα πλέι-οφ της διοργάνωσης

Γνωστές έγιναν οι ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει η Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου στον προκριματικό όμιλο του Euro 2025.

Η γαλανόλευκη κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο του Group C και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Μαυροβούνιο, Ανδόρα και Νησιά Φερόε, μέσω του οποίου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα play-offs.

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Αλέξης Κατηκαρίδης, χαρακτήρισε «καλή» την κλήρωση της Ελλάδας και διευκρίνισε ότι ο στόχος θα παρέμενε ο ίδιος ανεξάρτητα από τους αντιπάλους, δηλαδή μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Θα βρούμε στον δρόμο μας τρεις ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού και οφείλουμε, με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, να προσαρμοστούμε και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στα δεδομένα και στις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε αγώνα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας και έχοντας δείξει ότι έχουμε βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, θα πρέπει πλέον, πέραν της καλής εικόνας που παρουσιάζουμε, να εισπράττουμε στο τέλος των αγώνων αυτό που πραγματικά μας αξίζει, δηλαδή η καλή εικόνα να συνοδεύεται και με το αντίστοιχο αποτέλεσμα, όπως στον τελευταίο αγώνα μας με την ομάδα της Τουρκίας».

Και ο κ. Κατηκαρίδης συμπλήρωσε: «Η κλήρωση είναι σε γενικές γραμμές καλή, επαναλαμβάνω ότι σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, όμως ο στόχος θα ήταν ο ίδιος ανεξάρτητα από τις ομάδες που θα βρίσκαμε στον δρόμο μας και δεν θα ήταν άλλος από μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του EURO».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024