Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη στη Ερμού

Στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη στη Ερμού

Στο στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ισχυριστεί πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του  32χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος της 22χρονης στην Ερμού και είναι κατηγορούμενος για  απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ισχυριστεί πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα αν προέβαλε τον ίδιο ισχυρισμό και ενώπιον του  ανακριτή, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέας, έδειξαν στον  32χρονο το δρόμο για τη φυλακή.

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας της 22χρονης

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του δέχτηκε χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και δύο – τρία πλευρά. Ο ίδιος αναρωτήθηκε πως επιτράπηκε στον Ιρακινό να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε βεβαρυμένο παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, η 22χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται και παρότι δεν είναι διασωληνωμένη, χρειάζεται παρακολούθηση λόγω του πολύωρου χειρουργείου που υποβλήθηκε «Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20.»

Ο πατέρας της 22χρονης ανέφερε ότι «Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024