Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος τριγμός στα βρετανικά ανάκτορα - Ο Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον, αυτοκτόνησε

Νέος τριγμός στα βρετανικά ανάκτορα – Ο Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον, αυτοκτόνησε

Ο Τόμας Κίνγκστον, ο πρώην φίλος της μικρότερης αδελφής της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, πέθανε από αυτοτραυματισμό, όπως ανακοίνωσε, τελικά, ο ιατροδικαστής.

Ο 45χρονος Τόμας Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός με «τραύμα στο κεφάλι» και ένα όπλο κοντά στο σώμα του, στο σπίτι των γονιών του σε ένα χωριό του Κότσγουολντς, της Αγγλίας, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, η σύζυγός του, Lady Gabriella Kingston, οι γονείς και τα αδέλφια του εξέδωσαν μια ανακοίνωση με την οποία τον θυμούνται ως «έναν εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν».

«Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του», πρόσθεσαν. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τίμησαν επίσης τη ζωή του.

Το μήνυμα του Μπάκιγχαμ

«Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για το θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

«Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Η οικογενειακή σχέση με την Πίπα

Ο Τόμας και η Λαίδη Γκαμπριέλα, κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μάικλ του Κεντ, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Εκείνος και η 40χρονη Πίπα τερμάτισαν τη σχέση τους γύρω στο 2011, αλλά παρέμειναν φίλοι. Μάλιστα, ο Τόμας και η Lady Gabriella παρακολούθησαν τον γάμο της Πίπα με τον Τζέιμς Μάθιους τον Μάιο του 2017.

Η Πίπα και ο Μάθιους ήταν μάρτυρες του Τόμας και της Lady Gabriella που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα.

Ένας φίλος του Τόμας και της Λαίδης Γκαμπριέλα δήλωσε στη Daily Mail ότι βρέθηκε για τελευταία φορά με το ζευγάρι στις 21 Φεβρουαρίου, λέγοντας: «Φαίνονταν χαρούμενοι και θετικοί όπως πάντα»

Photo: YouTube

Η τελευταία φορά μαζί

Ο Τόμας και η δημοσιογράφος φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ παρευρίσκονταν σε εκδήλωση στο Λονδίνο προς τιμήν της 400ης επετείου του «First Folio» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Συνόδευαν τη βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος έμεινε πίσω καθώς λάμβανε θεραπεία για καρκίνο.

Ένας φίλος του Τόμας και της Λαίδης Γκαμπριέλα δήλωσε στη Daily Mail ότι βρέθηκε για τελευταία φορά με το ζευγάρι στις 21 Φεβρουαρίου, λέγοντας: «Φαίνονταν χαρούμενοι και θετικοί όπως πάντα».

Ένας άλλος φίλος περιέγραψε τον θάνατό του ως «εντελώς σοκαριστικό γεγονός».

*Με στοιχεία από pagesix.com

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024