Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Από «τραύμα στο κεφάλι» ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον - Βρέθηκε όπλο κοντά του

Από «τραύμα στο κεφάλι» ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον – Βρέθηκε όπλο κοντά του

Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, γαμπρού του πρίγκιπα Μιχαήλ της Βρετανίας.

Ο Κίνγστον, που εργαζόταν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, είχε βρεθεί νεκρός την περασμένη Κυριακή. Οι διασώστες που κλήθηκαν από τα οικεία του πρόσωπα διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η οικογένεια αρχικά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για τον ξαφνικό θάνατο του 45χρονου άνδρα, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο σύζυγος της λαίδης Γκάμπριελ Κίνγκστον πέθανε από μία «τραυματική πληγή στο κεφάλι» ενώ ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του, σε κτίριο σπιτιού των γονιών του στο Cotswolds, σύμφωνα με σχετική έρευνα.

Βρέθηκε όπλο κοντά του ενώ η ιατροδικαστική έρευνα κάνει λόγο για τραύμα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Κίνγκστον, 45 ετών, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το απόγευμα της Κυριακής (25/02) και η νεκροτομή αποκάλυψε ως αιτία θανάτου έναν πυροβολισμό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (01/03) στο ιατροδικαστήριο του Gloucestershire. Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζει η Αστυνομία.

Τι συνέβη

Την Κυριακή (25/02) ο Κίνγκστον επισκέφτηκε το σπίτι των γονέων του στο Κότσγουόλντς όπου γευμάτισε μαζί τους. Ο πατέρας του αργότερα έβγαλε βόλτα τα σκυλιά τους, σύμφωνα με το Sky News.

Όταν επέστρεψε, ο Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι. Μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο βοηθητικό κτίριο όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση. Βρήκε τον Κίνγκστον νεκρό με «τραύμα στο κεφάλι». Στο σημείο υπήρχε ένα όπλο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν περίπου στις 18:30 της Κυριακής.

Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον

Είχε γεννηθεί στην αγγλική επαρχία, γιος ενός επιτυχημένου δικηγόρου. Ο ίδιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ με πτυχίο στην οικονομική ιστορία.

Στο παρελθόν είχε περάσει από τη Μονάδα Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών με την οποία βρέθηκε στη Βαγδάτη, όπου εργαζόταν για την απελευθέρωση ομήρων. Σε πολλές περιπτώσεις κινδύνευσε η ζωή του, μία φορά μάλιστα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση αυτοκτονίας με 22 νεκρούς.

Στην καριέρα του μετά το 2006 ο Κίνγκστον είχε επικεντρωθεί στα χρηματοοικονομικά. Η τελευταία του θέση ήταν αυτή του διευθυντή στην Devonport Capital, η οποία ειδικεύεται στην παροχή χρηματοδότησης.

Ο γάμος με την Γκάμπριελ Κίνγκστον

Η λαίδη Γκάμπριελ Κίνγκστον παντεύτηκε με τον 45χρονο εκλιπόντα το 2019. Στην τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ παρευρέθηκαν πολλά υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Χάρι. Ο εκλιπών Δούκας του Εδιμβούργου έκανε επίσης μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην τελετή.

Ήταν παντρεμένοι για σχεδόν πέντε χρόνια.

Ήταν παντρεμένοι για σχεδόν πέντε χρόνια. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι του 2018, αφού έβγαινε μαζί του για αρκετά χρόνια, με τον Τόμας να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη νήσο Σαρκ.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024