Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι μυστικοί γάμοι διάσημων ζευγαριών που δεν πήραμε χαμπάρι 

Οι μυστικοί γάμοι διάσημων ζευγαριών που δεν πήραμε χαμπάρι 

Aν κάποιος θέλει να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή, τελικά μπορεί.

Τίποτε δεν μένει κρυφό για καιρό ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Ο γάμος είναι μία σημαντική στιγμή για τον καθένα, την οποία μοιράζεσαι είτε με πολλούς φίλους και συγγενείς είτε μόνος με λίγους κι εκλεκτούς καλεσμένους. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση πολλών διάσημων ζευγαριών. Άμα θέλουν μπορούν να κρατήσουν τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φλας και το φακό των παπαράτσι.

Μερικοί σταρ του Χόλιγουντ τα κατάφεραν και παντρεύτηκαν κρυφά υπό άκρα μυστικότητα. Απέδειξαν ότι η ιδιωτικότητά τους είναι ένα δικαίωμα που ξέρουν να προστατεύουν. Οι παρακάτω διάσημοι σε αυτή τη λίστα κατάφεραν να κρατήσουν την τελετή του γάμου τους μυστική, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται γνωστά μετά από καιρό.

Σκάρλετ Γιόχανσον – Κόλιν Τζοστ

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Στα τέλη Οκτωβρίου του 2020 έγινε γνωστό, από τον λογαριασμό του οργανισμού «Meals On Wheels America» στο Instagram ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε. Την τελετή παρακολούθησαν μόνο μέλη της στενής οικογένειας τους και λίγοι φίλοι, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Το ζευγάρι θέλησε να ανακοινώσει με αυτόν τον τρόπο τον γάμο του παροτρύνοντας τον κόσμο να κάνει δωρεές στον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Σκάρλετ Γιόχανσον και Κόλιν Τζοστ

Τζούλια Ρόμπερτς – Ντάνιελ Μόντερ

Η Τζούλια Ρόμπερτς μάς ξάφνιασε με τον γάμο της, Η ηθοποιός γνώρισε τον Ντάνιελ Μόντερ στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2000, όπου και ξεκίνησαν να βγαίνουν. Δύο χρόνια μετά, ξαφνικά ένα δημοσίευμα του «Us Weekly» ανέφερε πως η πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε τον κάμεραμαν σε μια κλειστή ρομαντική τελετή στο ράντζο τους στο Taos.

Τζούλια Ρόμπερτς και Ντάνιελ Μόντερ

Πενέλοπε Κρουζ – Χαβιέρ Μπαρδέμ

Σε φιλικό σπίτι στις Μπαχάμες επέλεξε η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ να παντρευτούν τον Ιούλιο του 2010. Μπορεί το Μυστήριο να μην το πήρε χαμπάρι ο Τύπος αλλά η Πενέλοπε Κρουζ ευχαριστήθηκε κάθε λεπτό του μέσα στο Dior Haute Couture νυφικό της που σχεδίασε για εκείνη ο Τζον Γκαλιάνο.

Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέρ Μπαρδέμ

Άνταμ Μπρόντι – Λέιτον Μίστερ

Το ζευγάρι αυτό έχει βάλει στόχο να κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Και το έχει αποδείξει περίτρανα! Ο μυστικός γάμος της Άνταμ Μπρόντ και του Λέιτον Μίστερ τελέστηκε ακριβώς τρεις μήνες μετά από την αποκάλυψη της είδησης ότι είναι επίσημα μαζί, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2014. Είναι η μόνη πληροφορία που κυκλοφόρησε από την προσωπικές τους στιγμές.

Άνταμ Μπρόντι και Λέιτον Μίστερ 

Μισέλ Ουίλιαμς – Τόμας Κελ

Τον Μάρτιο του 2020 έμαθε ο κόσμος ότι η πρωταγωνίστρια του Dawson’s Creek και ο σκηνοθέτης όχι μόνο παντρεύτηκαν μυστικά αλλά απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Το μόνο που είχαμε προλάβει να καταλάβουμε ως τότε ήταν ότι είχαν γίνει ζευγάρι καθώς η ταχύτητα της σχέσης τους ήταν κάπως αστραπιαία.

Μισέλ Ουίλιαμς και Τόμας Κελ

Κάμερον Ντίαζ – Μπέντζι Μάντεν

Η Κάμερον Ντίαζ και ο κιθαρίστας των «Good Charlotte» Μπέντζι Μάντεν παντρεύτηκαν μετά από ελάχιστους μήνες σχέσης, σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Beverly Hills το 2015. «Παντρευτήκαμε στο σαλόνι το σπιτιού μας μπροστά στους φίλους μας», δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κοέν.

Κάμερον Ντίαζ και Μπέντζι Μάντεν

Μίλα Κούνις – Άστον Κούτσερ

 Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κόυτσερ έκαναν κρυφό γάμο και το γαμήλιο party τους το 2015 αποκαλύφθηκε από την Έλεν ΝτιΤζένερις. Αν η παρουσιάστρια δεμ το είχε αποκαλύψει, σίγουρα θα αργούσαμε πολύ μέχρι να το μάθουμε.

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024