Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Άβολη στιγμή σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή – Απέρριψε την πρόταση γάμου της κοπέλας του

Αυστραλία: Άβολη στιγμή σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή – Απέρριψε την πρόταση γάμου της κοπέλας του

«Αστειεύεσαι… Είσαι ζωντανά στον αέρα;»

Μία άβολη στιγμή βίωσε δημόσια μία γυναίκα όταν ο σύντροφός της απέρριψε την πρόταση γάμου που του έκανε ζωντανά σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή την Πέμπτη.

Στην πιο δημοφιλή εκπομπή πρωινού της Μελβούρνης, The Fox’s Fifi, Fev & Nick, η ακροατής Carly έκανε μια γενναία πρόταση γάμου στον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Brad, ζωντανά στον αέρα, για να τιμήσει την Ημέρα του Leap, αυτή που έρχεται κάθε τέσσερα χρόνια.

«Με κάνεις να νιώθω μοναδικά. Είσαι ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή μου, η δύση μου, η εργάσιμη εβδομάδα και η κυριακάτικη ανάπαυσή μου. Αγαπώ το άτομο που είσαι και είμαι αυτή που είμαι εξ ολοκλήρου χάρη σε σένα. Ανυπομονώ να το κάνω για πάντα… Θα με παντρευτείς;»

Η Ημέρα του Bachelor, μερικές φορές γνωστή ως Προνόμιο των Κυριών, είναι μια ιρλανδική παράδοση σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες επιτρέπεται να κάνουν πρόταση γάμου στους άνδρες στις 29 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δυστυχώς για την Carly τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Πριν το τηλεφώνημα, η Carly ήταν αισιόδοξη και φαινόταν να πιστεύει ότι σύντομα θα αρραβωνιαζόταν. Ωστόσο, καθώς ο Brad στο άκουσμα της πρότασης άρχισε να τραυλίζει, έγινε σαφές ότι αυτό θα ήταν ένα αξέχαστο τηλεφώνημα.

«Ήταν τα πιο απίστευτα πέντε χρόνια της ζωής μου μαζί σου», είπε στον έκπληκτο σύντροφό της από το τηλέφωνο. «Κάθε πρωί, ξυπνάω ως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Με κάνεις να νιώθω μοναδικά. Είσαι ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή μου, η δύση μου, η εργάσιμη εβδομάδα και η κυριακάτικη ανάπαυσή μου. Μου άρεσε να μεγαλώνω μαζί σου και να μαθαίνω για σένα. Αγαπώ το άτομο που είσαι και είμαι αυτή που είμαι εξ ολοκλήρου χάρη σε σένα. Ανυπομονώ να το κάνω για πάντα… Θα με παντρευτείς;»

Δυστυχώς για την Carly, ύστερα από μια σύντομη παύση, ο Brad την παρακάλεσε να αστειευτεί. Στη συνέχεια, συνέχισε να μην απαντά θετικά, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Αστειεύεσαι… Είσαι ζωντανά στον αέρα;» ρώτησε. «Αστειεύεσαι προφανώς… Χμ… (έκανε παύσεις). Δεν ξέρω αν αυτό είναι το είδος των πραγμάτων, που κάνεις στον αέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση και είμαι ένας αρκετά παραδοσιακός τύπος, όπως ξέρεις»…

«Δε θέλω να φαίνομαι ότι δεν είμαι ευγνώμων ή κάτι τέτοιο… Ξέρεις ότι σε αγαπώ, μωρό μου… Δεν ξέρω, νιώθω αρκετά σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή», είπε προτού η κλήση τερματιστεί στα γρήγορα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024