Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζευγάρι έκανε ονειρικό γάμο ξοδεύοντας μόλις 450 ευρώ 

Ζευγάρι έκανε ονειρικό γάμο ξοδεύοντας μόλις 450 ευρώ 

Πώς πέτυχαν το ακατόρθωτο;

Πολλά ζευγάρια όταν αποφασίζουν να παντρευτούν δαπανίζουν χιλιάδες ευρώ για την τελετή και το πάρτι με τους καλεσμένους. Η «ομορφότερη» μέρα της ζωής τους δεν είναι ανάγκη να συνδέεται με τόσα έξοδα.

Για να παντρευτείς δεν χρειάζονται τόσα λεφτά αλλά σωστή οργάνωση. Αυτό απέδειξε η Λιζ Κλίφτον και ο σύντροφός της, Ματ. Έκαναν τον γάμο τους όπως τον ονειρεύτηκαν με μόλις 450 ευρώ!Επέλεξαν να κάνουν ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους, χωρίς καλεσμένους. Το νυφικό της Λιζ αγοράστηκε από το Amazon έναντι περίπου 15 ευρώ, ενώ η ίδια έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα, η οποία κόστισε περίπου 10 ευρώ. Το ζευγάρι, παρά τη λιτή τελετή, δήλωσε στο Sun πανευτυχές.

Η νύφη σημείωσε ότι, «αποφασίσαμε και οι δύο να περάσαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας χωρίς να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, αλλά απλώς να ακολουθήσουμε ό,τι άλλα άτομα μας έλεγαν, ειδικά σε προηγούμενες σχέσεις».

Γιατί επέλεξαν λιτή τελετή

Όπως υπογράμμισε η Λιζ, «αφού ο Ματ μου έκανε πρόταση γάμου λίγες ώρες αφότου γέννησα την κόρη μας το 2017, μετά από τρία σχέσης, αποφασίσαμε ότι θα περνούσαμε την πιο όμορφη μέρα μας όπως θέλαμε, και αυτό σήμαινε ότι θα την κρατούσαμε εξαιρετικά απλή, λιτή και ιδιωτική».

Λιζ και Ματ παντρεύτηκαν στο τοπικό δημαρχείο του Νηθ της Νότιας Ουαλίας, όπου ζουν, με μόνους μάρτυρες μία γειτόνισσα και τις δύο κόρες τους, Αβρίλ και Κριστίνα.

Στη Βρετανία, ένας τυπικός γάμος κοστίζει το λιγότερο 18.000 λίρες ενώ, κατά μέσο όρο, μία νύφη ξοδεύει για την εμφάνισή της τη μεγάλη μέρα, 1.300 λίρες κατά μέσο όρο. Το κατάλευκο, σιφόν φόρεμα της Λιζ από το Amazon, έκανε 12 λίρες.

«Το σημαντικό ήταν η υπόσχεση που δώσαμε ο ένας στον άλλο. Δε θέλαμε τον εντυπωσιακό, παραδοσιακό γάμο που πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται υποχρεωμένοι να κάνουν», είπε η Λιζ. Η τελετή στοίχισε συνολικά 100 λίρες ενώ, για το πάρτι που έκαναν σε τοπικό μοτέλ το βράδυ, πλήρωσαν 72 λίρες. Όλη η ημέρα, κόστισε, συνολικά, 384,15 λίρες (450 ευρώ).

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024