Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο σερί του Λαρεντζάκη που σταματά στο Κάουνας

Το απίστευτο σερί του Λαρεντζάκη που σταματά στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας δίχως τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος θα δει ένα εντυπωσιακό σερί που είχε χτίσει να σταματά.

Μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Κάουνας απέναντι στη Ζάλγκιρις θα έχει απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός, που θα προσπαθήσει να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι και να παραμείνει σε τροχιά εξάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να το κάνει αυτό έχοντας ορισμένες σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Συν φυσικά εκείνη του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Σπάει» το σερί που έχτισε

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει όμως την… κόμπρα των Ερυθρόλευκων. Για την ακρίβεια, ο «Λάρε» θα δει ένα εντυπωσιακό σερί που είχε χτίσει στη Euroleague τα τελευταία δύο χρόνια να τελειώνει.

Ο Έλληνας γκαρντ θα λείψει από αναμέτρηση των Πειραιωτών ύστερα από 70 σερί παρουσίες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στην τέταρτη αναμέτρηση των πλέι οφ με τη Μονακό τη σεζόν 2021-22. Έκτοτε αγωνίστηκε πέρυσι σε 44 αγώνες, ενώ φέτος μετρά 26 συμμετοχές.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024