Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 στάσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο – και την απόλαυση – στα ύψη

4 στάσεις που ανεβάζουν τη λίμπιντο – και την απόλαυση – στα ύψη

Μερικές φορές ακόμη και μία μικρή αλλαγή, κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει, μπορεί να εντείνει το πάθος σε ένα ζευγάρι.

Tο σεξ είναι πάντα καλύτερο όταν υπάρχει μια συναισθηματική σύνδεση που δημιουργεί αυτόν τον ηλεκτρισμό μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ωστόσο, στις μακροχρόνιες σχέσεις, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθεί αυτή η σύνδεση καθώς διάφοροι παράγοντες του τρόπου ζωής  μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχετε πια συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά μπορεί να έχετε βρεθεί κολλημένοι σε μια ρουτίνα,.

Επίσης, η έλλειψη διέγερσης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι δεν πάει καλά, οπότε μην ανησυχείτε αν η λίμπιντό σας έχει σταματήσει να παίζει μπάλα.

Μερικές φορές ακόμη και μία μικρή αλλαγή, κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει, μπορεί να εντείνει το πάθος σε ένα ζευγάρι.

Ανάλογα με τη διάθεση σας κάθε φορά: επιθυμία για έντονη εμπειρία, για οικείο σεξ ή για έξτρα αίσθηση, επιλέξτε τα προφυλακτικά Durex Premium Surprise Me Premium Variety Pack

Ιεραποστολικό

Πιθανότατα θα είστε εξοικειωμένοι με την κλασική στάση του ιεραποστολικού σεξ. Για να προσθέσετε ποικιλία, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από την πλάτη ή τους γοφούς σας ή μπορείτε να σηκώσετε ελαφρώς τους γοφούς σας για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας ή να αλλάξετε τη θέση των ποδιών σας. Όμως, σε γενικές γραμμές ο πάνω σύντροφος είναι αυτός που ελέγχει το βάθος και την ταχύτητα.

Χρησιμοποιήστε τα προφυλακτικά Duo Extra Thin Family που σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του συντρόφου σας
Reverse Doggy style

Μια από τις πιο αγαπημένες στάσεις όλων των «ερωτικά ψαγμένων» εκεί έξω καθώς είναι τόσο απλή όσο και εξαιρετικά pleasurable. Η τακτική είναι η εξής, η γυναίκα παρτενέρ βρίσκεται με την πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ της, γέρνει προς τα μπροστά και ισορροπεί στα γόνατα. Από την άλλη ο άνδρας αποκτά τον έλεγχο της διείσδυσης κρατώντας τη μέση της παρτενέρ του. Ξεπεράστε κάθε προηγούμενη ερωτική εμπειρία, συνδυάζοντας την… περιπέτειά σας με το καταπληκτικό Λιπαντικό Νερού Lube to Go Water Based Lubricant 

Πρόσωπο με πρόσωπο στο πλάι

Μια από τις πιο απλές αλλά απολαυστικές στάσεις για να μην καταφύγετε πάλι στο κλασικό ιεραποστολικό! Ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι πρόσωπο με πρόσωπο και «τυλίξτε» με το αριστερό σας πόδι την δεξιά πλευρά του. Ακόμα και αν είναι ένα εξαιρετικά απλό κόλπο, θα σας προσφέρει βαθιά διείσδυση και μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθησιακά στο μπάνιο

Αν έχετε δοκιμάσει ποτέ το σεξ στη θάλασσα, θα ξέρετε ότι το υγρό στοιχείο προσθέτει πάντα επιπλέον αισθησιασμό. Πάρτε κρασί, ανάψτε κεριά για να κάνετε πιο ερωτική την ατμόσφαιρα και γεμίστε την μπανιέρα με ελάχιστο νερό. Αφήστε το νερό να τρέχει και απολαύστε μια από τις πιο υγρές, αλλά «καυτές» ερωτικές στάσεις.

Ενεργοποιήστε τη φαντασία και τις αισθήσεις σας και απολαύστε μια από τις πιο ευχάριστες, ξεκούραστες, αισθησιακές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, που μπορεί να οδηγήσει σε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές. Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό Durex Play Massage 2in1 Κολπικό Τζελ Ylang Ylang που αποτελεί την ιδανική λύση για ένα συναρπαστικό μασάζ και μια ερεθιστική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Θα το βρείτε σε SHOPFLIX.gr μαζί με ό,τι άλλο χρειάζεστε για να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και θα τα παραλάβετε στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε,.

Τώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

 

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024