Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε σωστά την ηλεκτρική σκούπα;

Είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε σωστά την ηλεκτρική σκούπα;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει μια τέχνη στο να μαθαίνετε πώς να σκουπίζετε σωστά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σίγουροι ότι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν μια ηλεκτρική σκούπα. Δυστυχώς, υπάρχουν σιωπηλοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Η σωστή χρήση της ηλεκτρικής σκούπας είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή ατυχημάτων και τη διασφάλιση του σωστού καθαρισμού. Και αν πιστεύετε ότι απλώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι  να συνδέστε τ σκούπα στην πρίζα, είστε λάθος. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει μια τέχνη στο να μαθαίνετε πώς να σκουπίζετε σωστά.

Μην σκουπίζετε υγρές επιφάνειες 

Δυστυχώς, οι ηλεκτρικές σκούπες περιορίζονται μόνο σε στεγνές επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να καθαρίσουν διαρροές νερού ή υγρές επιφάνειες στο πλαίσιο των προφυλάξεων ασφαλείας της ηλεκτρικής σκούπας. Το νερό μπορεί να απορροφηθεί από την ηλεκτρική σκούπα και να προκαλέσει ατύχημα ηλεκτροπληξίας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας.

Σκουπίστε την περιοχή αργά

Όταν σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε το δωμάτιό σας, προχωρήστε με αργές κινήσεις για να βεβαιωθείτε ότι απορροφά πλήρως τη σκόνη από το δάπεδο ή τα βρώμικα χαλιά. Αν βιαστείτε η ηλεκτρική σκούπα δεν θα έχει αρκετό χρόνο για να κάνει τον σωστό καθαρισμό και να απομακρύνει αποτελεσματικά όλα τα βρώμικα πράγματα για εσάς.

Η σκούπα Ρομπότ 5 σε 1 Cecotec Conga 999 Origin X-Treme CEC-05866 προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού για το σπίτι σας. Εξοπλισμένη με πολλαπλές λειτουργίες, καθαρίζει αποτελεσματικά διάφορες επιφάνειες. Η τεχνολογία 5 σε 1 περιλαμβάνει σκούπα, σφουγγαρόπανα, σφουγγάρι, μηχανισμό βαλβίδων, και αφρόφιλτρο, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη κάλυψη καθαρισμού.

Αδειάστε το δοχείο και αντικαταστήστε τη σακούλα σκόνης τακτικά

Ορισμένες ηλεκτρικές σκούπες διαθέτουν ένα δοχείο ή μια σακούλα για τη συλλογή της συσσωρευμένης βρωμιάς. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να γεμίσει το δοχείο για να το αδειάσετε. Η σακούλα σκόνης θα πρέπει επίσης να αντικαθίσταται πριν φτάσει στο βέλτιστο μέγεθός της.

Μια γεμάτη σακούλα ή ένα γεμάτο δοχείο θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα καθαρισμού της ηλεκτρικής σκούπας.

Η ηλεκτρική Σκούπα Χωρίς Σακούλα 2 Lt 1200 W Royalty Line RL-PSC700W.76NE.116  είναι εξοπλισμένη με φιλτράρισμα πέντε επιπέδων, αυτόματη περιτύλιξη καλωδίου, έλεγχο ταχύτητας και μεγάλες ρόδες για εύκολο χειρισμό.

Δώστε προσοχή στις γωνίες και τις άκρες

Μην παραλείπετε τις γωνίες και τις σχισμές του δωματίου σας! Για να μπορέσετε να σκουπίσετε αποτελεσματικά και σε βάθος αυτά τα σημεία, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε  πιο κατάλληλα εξαρτήματα ή σε κάποια λεπτότερα ακροφύσια για να βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να περάσει πλήρως μέσα από αυτά. Διαφορετικά, η σκόνη θα εξακολουθεί να παραμένει στις γωνίες και τις άκρες.

Η σκούπα Stick Cecotec Conga RockStar 1500 Ray Free 3 σε 1 Επαναφορτιζόμενη 25.2V Μαύρη λειτουργεί με μπαταρία. Μπορεί επίσης να μετατραπεί εύκολα σε σκουπάκι χειρός, προσφέροντας γρήγορη λύση καθαρισμού όταν απαιτείται.

Μεγιστοποιήστε την καθαριότητα του σπιτιού σας με ένα αξεσουάρ 2-1, το γωνιακό αξεσουάρ του και μια επιτοίχια βάση.

Πρώτα ξεσκονίζουμε

Ξεσκονίζουμε πρώτα και μετά βάζουμε ηλεκτρική, ώστε η σκόνη και η βρωμιά που θα πέσουν στο πάτωμα να απορροφηθούν όταν σκουπίσουμε.

Πριν ξεκινήσουμε το καθάρισμα, μαζεύουμε φύλλα, κέρματα, παιχνίδια ή ό,τι άλλο υπάρχει στο πάτωμα και μπορεί να καταστρέψει τη σκούπα.

Η σκούπα Stick IQ VC-920 RED 600 W είναι εδώ για να κάνει το σκούπισμα ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε ως χειρός είτε με μπαστούνι, και διαθέτει σύστημα διπλού φιλτραρίσματος για καθαρή ατμόσφαιρα. Με το πρωτοποριακό πέλμα της, καθαρίζει αποτελεσματικά το δάπεδο και τα χαλιά σας.

Ολες τις σκούπες  θα τις βρείτε στο SHOPFLIX.gr και θα τις παραλάβετε εύκολα στην ώρα τους και στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Και μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα 1 τυχερός κερδίζει δωροκάρτα ίση με την αξία του καλαθιού των αγορών που έχει κάνει από το SHOFLIX.gr.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024