Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mascara: Πώς να τη χρησιμοποιήσετε για εντυπωσιακές, πυκνές βλεφαρίδες

Mascara: Πώς να τη χρησιμοποιήσετε για εντυπωσιακές, πυκνές βλεφαρίδες

Οι μακριές βλεφαρίδες μπορούν να τραβήξουν αμέσως την προσοχή στα μάτια σας και να δώσουν στο μακιγιάζ σας μια πινελιά κομψότητας.

Είτε θέλετε να δημιουργήσει μια εμφάνιση full glam είτε πρόκειται για καθημερινή εμφάνιση, μια ποιοτική μάσκαρα μπορεί να συνδυάσει τα πάντα σε μια στιγμή.

Η επίτευξη πανέμορφων, μακριών βλεφαρίδων αλλάζει τα δεδομένα όταν πρόκειται για την ενίσχυση της φυσικής σας ομορφιάς. Οι μακριές βλεφαρίδες μπορούν να τραβήξουν αμέσως την προσοχή στα μάτια σας και να δώσουν στο μακιγιάζ σας μια πινελιά κομψότητας.

Και οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να είναι μια δελεαστική εναλλακτική λύση, η τελειοποίηση της τέχνης της εφαρμογής της μάσκαρα είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό και αποτελεσματική προσέγγιση για να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που επιθυμείτε.

Αν και είναι γνωστό πως (για τις περισσότερες μάσκαρα) η σωστή κίνηση εφαρμογής είναι το ζιγκ-ζαγκ, οι ειδικοί εξηγούν πως δεν αρκεί. Δοκιμάστε να κρατήσετε το βουρτσάκι κάθετα στις βλεφαρίδες σας και με κινήσεις δεξιά-αριστερά (σαν υαλοκαθαριστήρας), εφαρμόστε το προϊόν στη ρίζα των πάνω βλεφαρίδων– το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ασύγκριτο! Με τον ίδιο τρόπο, κρατώντας δηλαδή κάθετα το βουρτσάκι, μπορείτε να βάψετε και τις μικροσκοπικές κάτω βλεφαρίδες, αν δεν έχετε την ειδική μάσκαρα στο νεσεσέρ σας.

Η μάσκαρα L’Oreal Paris Panorama για Όγκο Black 10.2ml χαρίζει στις βλεφαρίδες πανοραμικό και εκθαμβωτικό όγκο, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Το βουρτσάκι της έχει τρίχες πολλαπλών επιπέδων που φτάνουν σε όλα τα μήκη των επιμέρους βλεφαρίδων χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού, πετυχαίνοντας μέγιστο όγκο & 1.4 φορές μεγαλύτερο βλέμμα
Αν θέλετε όμως να έχετε εντυπωσιακές και πυκνές βλεφαρίδες ακολουθήστε τα παρακάτω τρία βήματα.

Βήμα 1: Πριν καν πιάσετε τη μάσκαρα, είναι ζωτικής σημασίας να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για τις βλεφαρίδες σας. Όπως κάθε άλλη ρουτίνα ομορφιάς, έτσι και η σωστή φροντίδα των βλεφαρίδων παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη μακρύτερων και υγιέστερων βλεφαρίδων.

Κάθε βράδυ, φροντίστε να αφαιρείτε απαλά τη μάσκαρα και το μακιγιάζ των ματιών σας. Το σκληρό τρίψιμο ή τράβηγμα μπορεί να αποδυναμώσει τις βλεφαρίδες σας. Επιλέξτε ένα απαλό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών και χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να σκουπίσετε απαλά το προϊόν.

Βήμα 2: Οι σωστές τεχνικές εφαρμογής της μάσκαρα είναι το κλειδί για την επίτευξη της ψευδαίσθησης μακρύτερων, βλεφαρίδων.

Επιλέξτε μάσκαρα επιμήκυνσης που περιέχει ίνες ή συστατικά όπως το καστορέλαιο, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων. Η μάσκαρα Ysl Lash Clash 9ml προέρχεται από τους Κήπους της Κοινότητας Ourika της YSL Beauty, η χωρίς άρωμα φόρμουλα του Lash Clash είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Iris Florentina που διεγείρει και προστατεύει τη σύνθεση των δερμαπρωτεϊνών, βοηθώντας τις βλεφαρίδες να παραμένουν πάντα ελαφρώς ευέλικτες, απαλές στην αφή και υγιείς.

Αναζητήστε μια μάσκαρα με λεπτές τρίχες που μπορεί να καλύψει ομοιόμορφα κάθε βλεφαρίδα.

Η μάσκαρα Maybelline Lash Sensational Sky High για Μήκος 01 Black 7.2ml με βουρτσάκι κωνικού σχήματος φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα ανεξαρτήτως μήκους. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

Πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα, χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων για να ανασηκώσετε απαλά τις βλεφαρίδες σας. Αυτό το βήμα ανοίγει αμέσως τα μάτια σας και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή της μάσκαρα.

Βήμα 3: Η διατήρηση των μακριών βλεφαρίδων σας απαιτεί λίγη προσπάθεια, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο. Με τη σωστή φροντίδα, μπορείτε να απολαμβάνετε τις φουντωτές βλεφαρίδες σας μέρα με τη μέρα.

Για το σκοπό αυτό αποφύγετε την αδιάβροχη μάσκαρα καθημερινά. Ενώ η αδιάβροχη μάσκαρα είναι υπέροχη για ειδικές περιστάσεις, μπορεί να είναι αρκετά ξηρή και να αφαιρείται δύσκολα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν με φειδώ για να αποτρέψετε το σπάσιμο των βλεφαρίδων σας.

Ο,τι και να ψάχνετε για το μακιγιάζ ματιών σας θα το βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOFLIX.gr για να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για σας και θα τα παραλάβετε εύκολα στην ώρα τους και στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Kαι μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Και μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα 1 τυχερός κερδίζει δωροκάρτα ίση με την αξία του καλαθιού των αγορών που έχει κάνει από το SHOFLIX.gr.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024