Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να πάρω μίξερ ή κουζινομηχανή;

Να πάρω μίξερ ή κουζινομηχανή;

Το πρώτο βήμα για να γίνετε μαέστρος της κουζίνας είναι να γνωρίζεται ακριβώς ποια από τις δύο συσκευές πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε φτιάχνετε μια σπιτική σάλτσα, είτε smoothies είτε θέλετε να ζυμώσετε το δικό σας ψωμί.

Θέλετε να φτιάξετε τις αγαπημένες σας συνταγές αλλά δεν ξέρετε ποια συσκευή να διαλέξετε; Να χρησιμοποιήσετε μίξερ ή κουζινομηχανή;

Είτε διαθέτετε μίξερ είτε κουζινομηχανή γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι έχετε τον απόλυτο σύμμαχο στην κουζίνα σας που μπορείτε να φτιάξετε σχεδόν τα πάντα και εύκολα και χωρίς κόπο.

Αλέθουν, ζυμώνουν, τεμαχίζουν και αναμιγνύουν υλικά κάνοντας την μαγειρική σας εύκολη και διασκεδαστική.

Το πρώτο βήμα για να γίνετε μαέστρος της κουζίνας είναι να γνωρίζεται ακριβώς ποια από τις δύο συσκευές πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε φτιάχνετε μια σπιτική σάλτσα, είτε smoothies είτε θέλετε να ζυμώσετε το δικό σας ψωμί.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε με το κάθε gadget στην κουζίνα σας.

Με το μίξερ θα μπορείτε να φτιάξετε από κέικ μέχρι νόστιμα brownies, χωρίς να ανακατεύετε τα υλικά χειροκίνητα με την σπάτουλά σας. Το μίξερ θα σε βοηθήσει να γλυτώσετε χρόνο από την εκτέλεση της συνταγής σας, ενώ το μικρό μέγεθός του θα σας διευκολύνει, χωρίς να ψάχνετε χώρο για να το τακτοποιήσετε μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και μπορείτε να επενδύσετε είτε σε ένα μίξερ χειρός είτε σε ένα μεγαλύτερο που διαθέτει και το δικό του μπολ.

Το μίξερ χειρός BHA4005 της Bormann είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας! Με ισχύ 300W και δυνατότητα επιλογής από 5 διαφορετικές ταχύτητες λειτουργίας, καθώς και λειτουργία Turbo, αυτό το μίξερ είναι ιδανικό για όλες τις «κουζινικές» σας ανάγκες. Επιπλέον, περιλαμβάνει ανοξείδωτα χτυπητήρια και γάντζους ζύμης, που σας επιτρέπουν να υλοποιήσετε με ευκολία νόστιμες λιχουδιές καθώς προσφέρει την απαραίτητη ισχύ,300W για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με το μίξερ χειρός, που έρχεται με λίγα εξαρτήματα  η κουζινομηχανή  προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ζύμωμα, χτύπημα, ανάμειξη και γαλακτωματοποίηση.

Με άπειρα εξαρτήματα που μπορείτε να της προσθέσετε, μπορείτε να φτιάξετε κέικ, τσουρέκια, ζύμες για κάθε συνταγή αλλά και φρέσκα ζυμαρικά, μαρέγκα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, πανεύκολα. Η ισχύς μιας κουζινομηχανής είναι πολύ πιο δυνατή από το χέρι σας και συνεπώς, αρκετά πιο δυνατή από την ισχύ ενός μίξερ χειρός.

Επίσης, σε απίστευτα γρήγορο ρυθμό τεμαχίζει φρούτα, τυριά ή λαχανικά. Με τη σύνδεση έξτρα μηχανημάτων, μια κουζινομηχανή μετατρέπεται εύκολα σε μηχανή κιμά, σε συσκευή που παράγει φρέσκα ζυμαρικά, ενώ μπορεί ακόμη να γίνει μπλέντερ ή παγωτομηχανή.

Η κουζινομηχανή Cecotec Cecomixer Merengue Ice-Cream με Ανοξείδωτο Κάδο 5lt Γαλάζιο αποτελεί ιδανική επιλογή για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας! Διαθέτει ανοξείδωτο κάδο χωρητικότητας 5lt για να φτιάχνετε μεγάλες ποσότητες ενώ διαθέτει πλανητική κίνηση για να επιλέξετε αν θα αφήσετε τον κάδο σε σταθερή θέση ή θα του δώσετε τροχιακή κίνηση.

Η κουζινομηχανή της Bormann διαθέτει πολύ ισχυρό μοτέρ 1300 watts για κάθε σας συνταγή. H ανοξείδωτη κατασκευή και τα μεταλλικά γρανάζια σας εγγυώνται μεγάλη αντοχή, για πολλές χρήσεις.

Διαθέτει αποσπώμενο ανοξείδωτο κάδο 5lt και 6 ταχύτητες + Plus με ένδειξη LED, για να την προσαρμόζετε ανάλογα με τη συνταγή. Το κλείδωμα ασφαλείας και η εύκολη αλλαγή εξαρτήματος, σας προσφέρουν ευελιξία, ενώ το διάφανο αποσπώμενο καπάκι κάδου με άνοιγμα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε τα υλικά σας χωρίς να σταματάτε τη λειτουργία.

Οποια και συσκευή και αν διαλέξετε θα τη βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και θα την παραβάλετε εύκολα, στην ώρα της, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Και το καλύτερο κάθε μέρα 1 τυχερός κερδίζει δωροκάρτα ίση με την αξία του καλαθιού των αγορών που έχει κάνει από το SHOPFLIX.gr

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024