Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 μυστικά για αισθητά πιο λεία επιδερμίδα

6 μυστικά για αισθητά πιο λεία επιδερμίδα

Η αλήθεια είναι ότι ένα υγιές δέρμα δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα, αλλά τα σωστά βήματα!

Πολύ συχνά, βρισκόμαστε να κοιτάμε τον καθρέφτη και να αναρωτιόμαστε πώς έχει αλλάξει το δέρμα μας! Μερικές φορές λόγω των καιρικών αλλαγών, παρατηρούμε πολύ ξηρό δέρμα στα χέρια, το σώμα και τα χείλη μας. Όσοι ασχολούνται με υπαίθρια αθλήματα αντιλαμβάνονται γρήγορα την επίδραση του αέρα, του ήλιου και του κρύου στο δέρμα τους!

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να έχουμε μια λεία επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα; Είναι χρονοβόρο ή μπορεί να γίνει με μικρές καθημερινές συνήθειες;

Η αλήθεια είναι ότι ένα υγιές δέρμα δεν χρειάζεται πολλά προϊόντα, αλλά τα σωστά βήματα! Μπορεί στην αρχή να πιστεύουμε ότι μας κλέβουν χρόνο από την καθημερινότητα, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται περισσότερα από λίγα λεπτά. Μόλις το συνηθίσουμε θα γίνουν μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς.

#1:Κάνετε τακτικά απολέπιση

Η απολέπιση είναι το κλειδί για να απαλλαγείτε από την ανάγλυφη επιδερμίδα. Ένα απαλό απολεπιστικό προϊόν θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και θα αποκαλύψει υγιές, λαμπερό δέρμα από κάτω. Φροντίστε να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και περισσότερο εάν το δέρμα σας μπορεί να το αντέξει.

#2:Χρησιμοποιήστε ορό ή κρέμα με βάση τη ρέτινολ

Η ρετινόλη είναι μια μορφή βιταμίνης Α που είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες. Είναι επίσης εξαιρετική για δέρμα με ανάγλυφη υφή! Ένας ορός ή μια κρέμα με βάση τη ρετινόλη θα βοηθήσει στην εξομάλυνση της υφής του δέρματός σας και θα σας δώσει μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Εφαρμόστε τη πριν τον ύπνο και θα ξυπνήσετε με αισθητά πιο απαλό και λείο δέρμα.

#3: Πλύνετε με χλιαρό νερό το πρόσωπό σας

Αν σας αρέσει  ένα παγωμένο πρωινό ξέβγαλμα ή ένα ζεστό πλύσιμο του προσώπου σας στο τέλος της ημέρας, ξεχάστε το. Τα ασιατικά μυστικά ομορφιάς αποκαλύπτουν ότι η καλύτερη θερμοκρασία για να πλύνετε το πρόσωπό σας είναι στην πραγματικότητα το χλιαρό νερό. Το νερό ήπιας θερμοκρασίας μπορεί να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώνει ακόμη και την ερυθρότητα – χωρίς να ξηραίνει το δέρμα σας όπως το ζεστό νερό. Αν και μπορεί να μην είναι η προτίμησή σας, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματός σας με την πάροδο του χρόνου!

#4: Χρησιμοποιήστε έναν ορό αντιγήρανσης

Αν θέλετε να προλάβετε τα σημάδια γήρανσης απλά ξεκινήστε την κατάλληλη θεραπεία προσώπου με ένα serum.

Για το θαμπό δέρμα που χρειάζεται μια έξτρα ώθηση λάμψης, δοκιμάστε τον Serum Προσώπου Korres Golden Krocus Safran D’OR Elixir Anti-Age Χρυσός Κρόκος Κοζάνης Ελιξίριο Νεότητας Ομορφιάς Αντιγήρανσης 30ml.

Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο.  Ή δοκιμάστε το Serum Προσώπου Rilastil D-Clar Depigmenting Concentrate In Drops για Πανάδες 30ml.

Ο ορός προσφέρει εντατική αντιμετώπιση των τοπικών δυσχρωμιών και είναι κατάλληλος για τον ανομοιόμορφο δερματικό τόνο, τις ηλιακές κηλίδες, τις πανάδες, το μέλασμα, τις ακνεϊκές βλάβες, τις μεταφλεγμονώδεις υπερχρωμίες ή τις υπερχρωμίες προκαλούμενες από λήψη φαρμάκων. Με σύνθεση από ενεργά συστατικά με δράση κατά των κηλίδων, ο ορός ευνοεί την απομάκρυνση των έντονα χρωματισμένων κυττάρων, ενώ είναι υποαλλεργικός και δεν περιέχει άρωμα, ούτε επιβαρυντικές χημικές ουσίες.

#5: Εφαρμόστε ενυδατική κρέμα στο λαιμό και τα χέρια

Ο λαιμός και τα χέρια σας μπορεί να είναι προάγγελοι της ηλικίας σας. Μην τα παραμελείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ένας καλός κανόνας είναι να αντιμετωπίζετε αυτές τις περιοχές όπως θα αντιμετωπίζατε το πρόσωπό σας-παρηγορώντας τις με τα καλά σας προϊόντα προσώπου. Λίγη επιπλέον υγρασία σε αυτές τις περιοχές μπορεί να έχει πολλά οφέλη στη συνολική υγεία του δέρματός σας.

Η κρέμα Προσώπου Bepanthol 24ωρη Ενυδατική & Αντιγηραντική , Ματιών & Λαιμού για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 50ml μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, βελτιώνοντας την σφριγηλότητα της επιδερμίδας καθώς θρέφει, προσφέρει λάμψη και ενυδατώνει σε βάθος

#6: Αλλάξτε τις ενυδατικές κρέμες

Αλλάξτε το πρόγραμμα περιποίησης του δέρματός σας και επιλέξτε διαφορετική ενυδατική κρέμα ημέρας σε σχέση με την κρέμα νύχτας σας. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια πιο παχύρρευστη κρέμα τη νύχτα για να αυξήσετε την ενυδάτωση.  Η εναλλαγή προϊόντων σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε διαφορετικές ανησυχίες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, όπως η λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας και η ξηρότητα τη νύχτα.

Η κρέμα προσώπου Vichy Liftactiv Collagen Specialist Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη με Κολλαγόνο 50ml αποτελεί το κλειδί για νεανική επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, η Liftactiv Collagen Specialist ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου.

Η χρησιμοποιήστε την κρέμα προσώπου Frezyderm Diamond Velvet 24ωρη με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml  που προσφέρει ενεργητική και παθητική ενυδάτωση σε ώριμο ή και ταλαιπωρημένο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις.

Ο, τι και αν ψάχνετε για την περιποίηση προσώπου θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα.

Kαι μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του και σας κάνει δώρο 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σας, ενώ παράλληλα μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για το τυχερό καλάθι της ημέρας που κερδίζει δωροκάρτα ίση με την αξία της παραγγελίας.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024