Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bόλος – ΟΦΗ 3-1: Βαθμολογική «ανάσα» για τους Βολιώτες

Bόλος – ΟΦΗ 3-1: Βαθμολογική «ανάσα» για τους Βολιώτες

Ο ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε με τον Λάρσον, ωστόσο ο Βόλος έκανε την ανατροπή (3-1) και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το το σκορ με τον Λάρσον, ωστόσο ο Βόλος έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (3-1) και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Οι Βολιώτες γεύτηκαν την χαρά της νίκης μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και έφτασαν τους 20 βαθμούς βάζοντας από κάτω τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά. Πρώτη ήττα για τους Κρητικούς με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο τους.

Το σκορ στο Πανθεσσαλικό στάδιο άνοιξε νωρίς και ήταν οι φιλοξενούμενοι που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν σε γύρισμα του Μπάκου, ο Μύγας απομάκρυνε με την μπάλα να καταλήγει στον Νέιρα κι εκείνος πάτησε για τον Λάρσον, που έγραψε το 0-1 με ωραίο, τεχνικό αριστερό σουτ.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στην πρώτη τελική του αλλά δεν κατάφερε να το διατηρήσει ως το τέλος του ημιχρόνου, καθώς οι Θεσσαλοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 31ο λεπτό. Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη έπαιξαν με πάσα το κόρνερ που είχαν κερδίσει, ο Ντε Καμπς σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Βούρου κι έτσι νικήθηκε ο Μπάουμαν.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους οι Κρητικοί είχαν στο 53΄ χαμένη ευκαιρία με τη μόλις άστοχη κεφαλιά του Μεγιάδο, για να απαντήσουν με γκολ οι γηπεδούχοι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 60ό λεπτό ο εξαιρετικός εκτελεστής στις στημένες μπάλες, Ασεχνούν, χτύπησε το φάουλ από δεξιά και ο καλά τοποθετημένος Σιέλης υπέγραψε με κεφαλιά την ανατροπή για την ομάδα του, γράφοντας το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα (70΄) ο Βόλος έφτασε στο 3-1 με ωραία προσπάθεια του Μπερτόγλιο που απέφυγε τον Βούρο και νίκησε τον Μπάουμαν για να θέσει στέρεες βάσεις νίκης για την ομάδα του, που κράτησε το σκορ και τους βαθμούς χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (65΄ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (46΄ Μπερτόλιο), Κόμπα (90΄+4 Ολιβέρα), Ασεχνούν (82΄ Μωραΐτης), Γκαρσία.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Λουκάο, Βούρος, Αμπάντα, Μεγιάδο (73΄ Αποστολάκης), Γκλάζερ (67΄ Γκαγιέγος), Μπακού, Νέιρα (41΄ Χιμένεθ), Ριέρα (67΄ Μοσκέρα), Φελίπε Λουίζ (73΄ Ισέκα).

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024